L'ascens del Juvenil i de l'Aleví A clouen una temporada exemplar per al futbol base


El Santfeliuenc creix des de dalt i des de baix. El club està posant de manera decidida els fonaments de futur i la temporada 2015-2016 clou amb cinc ascensos i cap descens entre els 32 equips que formen el nostre teixit formatiu. I el més important és que comencem a dibuixar un perfil prou engrescador amb una trama de bones categories que garanteixen un avenir esplendorós. Cinc anys després de la fusió entre el Santfeliuenc i el CFA els resultats estan arribant i de quina manera. I amb la convicció clara i decidida que això només és el principi.

El futbol juvenil tornarà a tenir representació a Preferent

El Municipal de Sant Joan Despí va viure la festa del futbol base blanc-i-blau amb un ascens que en les últimes temporades s'havia convertit en una obligació. El partit contra l'equip veí, però, no va ser tan fàcil com fa pensar el 0 a 4 final i no va ser fins que al minut 69 quan Sergio Morgado va obrir la llauna que l'afició va respirar. Morgado va signar un hat-trick (81' i 85') i Marco Domínguez va tancar el marcador enmig de l'euforia dels prop de 200 seguidors que ocupaven les gaderies.

David Sánchez i els seus futbolistes -Gerard López, Èdgar Canut, Albert Gracia, Noel Galindo, Pau Mateo, Guillermo Gracia, Iván Hernández, Marco Domónguez, Víctor Tejada, Cristian Pocino, Álvaro Mijancos, Eduardo Naranjo, Saúl Tapia, Jaume Duran, Kevin Cano, Adrià Tidona, Víctor Martínez, Queba Conte, Roger Güell i Sergio Morgado.

El Santfeliuenc ha aconseguit 75 punts i s'assegura l'ascens a Preferent com un dels tres millors segons dels vuit grups de Barcelona. Els blanc-i-blaus recuperen una categoria que van perdre fa quinze anys.

L'aleví A ja és de Primera Divisió

L'aleví A també es va sumar a la festa del ascensos i va aconseguir proclamar-se campió del grup II de Segona Catalana després d'imposar-se el Catalònia per 3 a 1. Dos gols d'Álex Herreros i un d'Hugo Fito van encarrilar l'ascens a Primera Catalana. Felicitats a Aleix Mirabet i les seves joves promeses - Miquel Salinas, Álvaro González, Ignasi Valdés, Marc Vázquez, Álex Herreros, Hugo FitoPablo Salcedo, Hugo Martínez, Eloi Mateo i Gerard Petisco- que apunten alt i que s'estrenaran a Primera a partir de setembre.

Enhorabona al cadet A

No ha pogut ser però cal felicitar al cadet A que entrena Álex Bolaños per la magnífica actuació que demostra el subcampionat de lliga. Només una inoportuna derrota a l'última jornada contra el Can Buxeres (1-3) va impedir que els blanc-i-blaus pugessin a Preferent. De ben segur que la propera temporada no se'ns anirà.

#juvenila #alevína #fútbolbase #temporada201516