PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

gif-18_19.gif

Últimas noticias

COMUNICAT OFICIAL

17/10/2019

COMUNICAT OFICIAL

14/10/2019

Golejada per a la reflexió

13/10/2019

El Santfe visita l'Europa més enratxat

12/10/2019

1/2
Please reload

El Santfeliuenc amb els 75 anys de l'handbol a Sant Feliu

Alberto Prieto no s'ha volgut perdre la presentació de l'acte inaugural dels 75 anys d'handbol a Sant Feliu. L'auditori ha acollit l'homenatge als pioners i més tard a la sales del Palau Falguera els nombrosos assistents han pogut gaudir amb una exposició que viatja des dels orígens al temps present d'un esport que a Sant Feliu es va convertir en un fenomen social als anys 70 i 80 amb els èxits del Club Handbol Santfeliuenc.

 

La presència del president referma els vincles dels nostres club per fer un esport gran i unit a Sant Feliu, i és una mostra d'agraïment a Gabriel Hernández, president del Club Handbol Sant Llorenç, pel seu suport al Santfeliuenc FC.

 

 

Please reload