gif-18_19.gif

Últimas noticias

El Santfeliuenc amb els 75 anys de l'handbol a Sant Feliu


Alberto Prieto no s'ha volgut perdre la presentació de l'acte inaugural dels 75 anys d'handbol a Sant Feliu. L'auditori ha acollit l'homenatge als pioners i més tard a la sales del Palau Falguera els nombrosos assistents han pogut gaudir amb una exposició que viatja des dels orígens al temps present d'un esport que a Sant Feliu es va convertir en un fenomen social als anys 70 i 80 amb els èxits del Club Handbol Santfeliuenc.

La presència del president referma els vincles dels nostres club per fer un esport gran i unit a Sant Feliu, i és una mostra d'agraïment a Gabriel Hernández, president del Club Handbol Sant Llorenç, pel seu suport al Santfeliuenc FC.

#albertoprieto #temporada201516 #handbolsantllorenç #actualitat

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat