gif-18_19.gif

Últimas noticias

El Santfeliuenc amb els 75 anys de l'handbol a Sant Feliu

Alberto Prieto no s'ha volgut perdre la presentació de l'acte inaugural dels 75 anys d'handbol a Sant Feliu. L'auditori ha acollit l'homenatge als pioners i més tard a la sales del Palau Falguera els nombrosos assistents han pogut gaudir amb una exposició que viatja des dels orígens al temps present d'un esport que a Sant Feliu es va convertir en un fenomen social als anys 70 i 80 amb els èxits del Club Handbol Santfeliuenc.


La presència del president referma els vincles dels nostres club per fer un esport gran i unit a Sant Feliu, i és una mostra d'agraïment a Gabriel Hernández, president del Club Handbol Sant Llorenç, pel seu suport al Santfeliuenc FC.

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat