El talent de Guille Sarmiento un any més a Sant Feliu


La quarta renovació confirmada. El jove davanter Guille Sarmiento continuarà una temporada més de blanc-i-blau. El Santfeliuenc i el seu club d'origen, el Prat, han arribat a un acord perquè Guille segueixi la seva progressió al nostre club.

Sarmiento, de només 19 anys, va debutar la temporada passada a Tercera i ho va fer amb una nota molt alta i anant de menys a més. Els 24 partits disputats i els cinc golets són una bona carta de presentació per a un futbolista de talent i astúcia que en el segon any a Tercera està cridat a ser una de les revelacions.

Amb la renovació de Guille Sarmiento el Santfe 2016-2017 ja té quatre futbolistes: els defenses Dani Ortiz i Joserra, el migcampista Dani Maldonado i el davanter Guille Sarmiento.

#GuilleSarmiento #renovacions #terceradivisión #temporada201617 #temporada201516 #primerequipo #grupov