PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

gif-18_19.gif

Últimas noticias

COMUNICAT OFICIAL

17/10/2019

COMUNICAT OFICIAL

14/10/2019

Golejada per a la reflexió

13/10/2019

El Santfe visita l'Europa més enratxat

12/10/2019

1/2
Please reload

El Santfeliuenc començarà la temporada oficial a Terrassa

13 Jun 2016

 

El Santfeliuenc ja coneix el rival de la primera eliminatòria de la Copa Catalunya 2016-2017. I els d'Andrés González apujaran el teló de la temporada en un escenari de luxe: l'Estadi Olímpic de Terrassa. Una prova de foc davant un rival com el Terrassa FC, que ha renovat a la banqueta a Toni Rodríguez i que es perfila com un dels grans candidats per a les places de play off. Els partits es jugaran el cap de setmana del 30 i 31 de juliol.

 


La primera ronda ha quedat així:

Peralada CF - UE Olot
UE Figueres - CF Palamós
FC Vilafranca - Reus CF Deportiu
FC Ascó - Lleida Esportiu
Cerdanyola CF - CE Sabadell
CF Gavà - RCD Espanyol B
AEC Manlleu - FC Barcelona B
UE Vilassar Mar - UE Cornellà
UE Sant Andreu - CE L'Hospitalet
UE Castelldefels - Badalona CF
CE Júpiter - AE Prat
Terrassa FC - Santfeliuenc FC
CF Montañesa - EC Granollers
CE Europa - CD Masnou

La segona eliminatòria també sortejada
La segona ronda copera, també sortejada, emparellarà el vencedor de l'eliminatòria entre el Terrassa i el Santfeliuenc, anb el guanyador del Gavà-Espanyol B. El partit es jugarà al camp de l'equip de categoria inferior. En cas que els dos equips comparteixin divisió, exercirà de local aquell que hagi estat visitant en el matx de la primera eliminatòria. En el cas que els dos hagin estat locals o visitants al primer duel, se sortejaria el camp. El partits es jugaran el cap de setmana del 6 i 7 d'agost.

Please reload