El Santfeliuenc començarà la temporada oficial a Terrassa


El Santfeliuenc ja coneix el rival de la primera eliminatòria de la Copa Catalunya 2016-2017. I els d'Andrés González apujaran el teló de la temporada en un escenari de luxe: l'Estadi Olímpic de Terrassa. Una prova de foc davant un rival com el Terrassa FC, que ha renovat a la banqueta a Toni Rodríguez i que es perfila com un dels grans candidats per a les places de play off. Els partits es jugaran el cap de setmana del 30 i 31 de juliol.

La primera ronda ha quedat així: Peralada CF - UE Olot UE Figueres - CF Palamós FC Vilafranca - Reus CF Deportiu FC Ascó - Lleida Esportiu Cerdanyola CF - CE Sabadell CF Gavà - RCD Espanyol B AEC Manlleu - FC Barcelona B UE Vilassar Mar - UE Cornellà UE Sant Andreu - CE L'Hospitalet UE Castelldefels - Badalona CF CE Júpiter - AE Prat Terrassa FC - Santfeliuenc FC CF Montañesa - EC Granollers CE Europa - CD Masnou La segona eliminatòria també sortejada La segona ronda copera, també sortejada, emparellarà el vencedor de l'eliminatòria entre el Terrassa i el Santfeliuenc, anb el guanyador del Gavà-Espanyol B. El partit es jugarà al camp de l'equip de categoria inferior. En cas que els dos equips comparteixin divisió, exercirà de local aquell que hagi estat visitant en el matx de la primera eliminatòria. En el cas que els dos hagin estat locals o visitants al primer duel, se sortejaria el camp. El partits es jugaran el cap de setmana del 6 i 7 d'agost.

#temporada201617 #terrassafc #copacatalunya #primerequipo