Álex Bolaños diu adéu a tres anys meravellosos


Álex Bolaños no serà del Santfe 2016-2017. Ell mateix ho va confirmar a través de twitter en un comiat molt sentit i agraït. Ens diu adéu un dels principals pilars de les nostres tres primeres temporades a Tercera Divisió. Un dels jugadors amb el currículum més brillant que ha passat pel Santfe -forjat a les categories inferiors del FC Barcelona, internacional amb les divisions inferiors de la selecció espanyola i amb una notable trajectòria a Segona B- inicia a partir d'avui una nova aventura que desitgem plena d'èxits. Els mereixes, amic Álex!

Us deixem amb el missatge de comiat d'un futbolista de gran talent i personalitat que va posar el nom al primer gol blanc-i-blau a Tercera Divisió.

Tres imatges que resumeixen un temps d'Álex Bolaños: la del primer gol del Santfe a Tercera, la de l'esforç per la permanència a la temporada 2014-2015 i la de l'últim partit com a santfeliuenc (diumenge 15 de maig del 2016 a Peralada). 95 vegades Álex ha vestit la samarreta blanc-i-blava a Tercera.

#ÁlexBolaños #temporada201617 #temporada201516 #primerequipo #terceradivisión #grupov #despedidas