gif-18_19.gif

Últimas noticias

D'un temps, d'una ciutat, d'un equip. El Santfeliuenc celebra tres anys de Tercera Divis

15 de juny del 2013, 15 de juny del 2016. Tres anys i 1096 dies separen dues dates que marquen un temps en el millor Santfeliuenc de la història. Qui no recorda aquell dia que vam esperar pacientment al llarg de 108 anys? Aquella tarda de dissabte, aquelles hores emocionants i nervioses que ens van fer, per fi, equip de Tercera Divisió, la categoria mítica, la categoria tan cobejada per moltes generacions. Les Grases va ser, per a nosaltres, el centre del món.


Han passat tres anys, sí. Però avui podem dir que tot aquell somni no era l'aventura efímera d'una tarda de la primavera crepuscular del 2013 sinó el primer dia de la resta de la vida d'un club saturat d'història però acostumat a transitar per carreteres secundàries. Avui, amb el retrovisor de la mirada instal·lant de manera retrospectiva en aquests tres anys, podem afirmar que aquell somni ja és una realitat irresistiblement tangible, duradora i amb un futur imparable.


La temporada 2016-2017 es farà present ben aviat amb un Santfe molt renovat. Estem convençuts que l'equip i el projecte seran il·lusionants i que l'afició omplirà Les Grases cada quinze dies, perquè la Tercera va arribar a Sant Feliu fa tres anys i quan va arribar ja vam dir que ho feia per quedar-s'hi.


PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat