gif-18_19.gif

Últimas noticias

I el primer fitxatge ja és aquí: Toni Casamayor, nou porter del Santfe 2016-2017

I el primer fitxatge ja és aquí. El Santfeliuenc disposa des d'avui d'un nou porter: Toni Casamayor. Toni, de 23 anys, acumula un bon currículum a Segona B.


Antonio Casamayor Contel. A partir d'ara ens haurem de familiaritzar amb aquest nom que s'ha convertit en la primera incorporació del Santfe 2016-2017. Toni Casamayor va néixer a Barcelona el 14 de juny del 1993. Format al planter del Cornellà el Màlaga s'hi va fixar en ell per portar-lo a la ciutat andalusa on va jugar a l'Atlético Malagueño.Deespés de passar per l'equip malagueny va jugar dues temporades en el grup IV de Segona B amb el Marbella i la Hoya de Lorca. L'estiu passat va tornar a Catalunya atenent la crida de la UE Cornellà. I ara arriba al Santfeliuenc amb l'objectiu de fer-se un lloc a la porteria.


Benvingut, Toni!


PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat