Charly Ruiz ja és blanc-i-blau


Carlos Ruiz Muñoz, més conegut com Charly Ruiz, és des d'avui nou futbolista del Santfeliuenc. Aquest interior esquerrà santfeliuenc torna a casa després d'haver passat per grans equips (Cornellà, Badalona, Prat i Europa) i haver viscut dos ascensos a Segona B amb els potablava.

Charly Ruiz torna a casa i fa bona la dita de roda al món i torna al Born en versió petit format. Aquest elegant interior esquerrà ros de 27 anys torna a l'equip de la seva ciutat després d'acumular una impressionant experiència al futbol català. Format a les categories inferiors del FC Barcelona (infantil), UE Cornellà (cadet) i RCD Espanyol (juvenil) va fer el salt al professionalisme de la mà del Cornellà per fer un periple per grandíssims equips del nostre futbol (Badalona, Prat en dues etapes i dos ascensos a Segona B i Europa) i alternant la Segona B i la Tercera Divisió.

El passat 29 de maig Charly vivia a Tajonar l'ascens del Prat a Segona B i, de pas, feia un favor al Santfeliuenc. Vint dies més tard podrà fer favors cada jornada amb els blanc-i-blaus. Un futbolista de talent i qualitat que ara podrem gaudir a Les Grases.

Benvingut, bienvenido a casa, Carlos!!

#CharlyRuiz #fichajes #temporada201617 #primerequipo #terceradivisión #grupov