David Romo, quarta incorporació

El Santfeliuenc ha tancat el fitxatge del mitjapunta esquerrà David Romo. Es tracta d'un futbolista jove però amb un extens itinerari per Tercera Divisió que arriba a Sant Feliu amb l'objectiu de potenciar la parcel·la ofensiva i oferir la seva millor versió. La temporada passada va vestir la samarreta del Rubí on va ser el jugador més destacat amb 35 partits i 8 gols marcats. Hi sobresurt per una depurada qualitat tècnica i una cama esquerra privilegiada.


El santjoanenc David Romo Espejo, nascut el 6 d'octubre del 1988, ja és futbolista del Santfeliuenc. Romo va passar per les categories inferiors del Cornellà i del FC Barcelona, i va debutar com a amateur amb l'equip de casa, la UE Sant Joan Despí. Precisament va debutar a Preferent amb el Sant Joan la temporada que el Santfe va pujar a Primera Catalana (2008-2009). Després de passar pel Marianao Poblet va despuntar amb el Júpiter convertint-se en un dels puntals i en l'home gol de l'equip gris-grana que va tornar a Tercera (2011-2012). El Terrassa el va incorporar la temporada 2013-2014 però una inoportuna lesió li va tallar la progressió i al mercat d'hivern del 2015 es va incorporar al Masnou. La temporada passada es va sumar al projecte del Rubí on va jugar 35 partits i en 8 ocasions va veure porteria.


Benvingut, bienvenido, David!!