Albert Cuadras, reforç de pes per a la rereguarda

I la cinquena cara nova ja és aquí. El Santfeliuenc ha fitxat l'experimentat i polivalent defensa esquerrà Albert Cuadras. Cuadras, a punt de fer 30 anys, procedeix del Cerdanyola on es va convertir en un dels baluards defensius i clau de volta dels èxits dels de Toni Carrillo; abans hi havia jugat a l'Europa i al Terrassa a Segona B entre d'altres.


El terrassenc Albert Cuadras Nadal va néixer el 21 de juliol del 1986. Després d'un període formatiu a la DAMM ha anat completant un currículum interessant: Premià, Montcada, Terrassa, Europa i Cerdanyola, en dues etapes. Cuadras s'incorpora al Santfe en un moment de plenitud. En les dues últimes temporades al Cerdanyola ha disputat 62 partits i ha fet 7 gols. Un defensa polivalent que pot ocupar el lateral esquerre, l'eix de la defensa i fins i tot jugar per davant de la rereguarda.

Amb la incorporació d'Albert, la plantilla del Santfe 2016-2017 comença a guanyar color: Porter: Toni Casamayor (Cornellà) Defenses: Víctor Márquez, Alberto, Joserra, Dani Ortiz i Cuadras (Cerdanyola) Migcampistes: Tena, Éric Pacheco, Maldonado, Jaime (Prat) i Charly Ruiz (Prat) Davanters: Guille Sarmiento i David Romo (Rubí)