Últimas noticias

Ferri, sisena alta del Santfe 2016-2017


Ferran Vega Llorens, conegut en el món futbolístic com Ferri, és la sisena cara nova del Santfeliuenc. Ferri va va debutar la temporada 2014-2015 amb el Prat. Enguany ha jugat la primera volta amb el Prat i a la segona part de la lliga va ser cedit al Masnou.

Ferri Vega, nascut el 19 de gener del 1995, s'ha convertit en la sisena cara nova del projecte que prepara el Santfeliuenc per a la propera temporada. Ferri és un davanter amb tendència a penetrar a l'àrea per les bandes que va despuntar en categories juvenils del Prat. Hi va debutar amb el potablava la temporada 2014-2015 on va jugar 25 partits i va fer 3 gols. Enguany va marxar cedit al Masnou a la segona volta. Una alta interessant i de futur.

#FerranVega #fichajes #primerequipo #terceradivisión #grupov #temporada201617 #aeprat

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat