gif-18_19.gif

Últimas noticias

Dies d'assemblees i reunions amb reconeixement al Santfeliuenc com un dels clubs centenaris del


Setmana de transició entre el final de la temporada 2015-2016 i els primers batecs d'una temporada 2016-2017 que s'albira espectacular. I el Santfeliuenc FC representat per Alberto Prieto va tenir doble sessió tant a l'Assemblea General de la Federació Catalana com en la reunió de clubs del Baix Llobregat. El Santfeliuenc FC va rebre el guardó de la Federació com un dels 76 clubs consignats com a centenaris del futbol català.

L'Espai de les Arts i Coneixement Mont-Àgora de Santa Margarida de Montbuí va acollir l'Assemblea General de la Federació Catalana. Un acte anual que serveix per prendre la temperatura del futbol català i que enguany, a més, arribava amb la convocatòria d'eleccions per escollir la propera Junta Directiva.

El president Andreu Subies va abordar diversos temes: mutualitat, transparència esportiva, ús de la tecnologia i el paper del portal del federat, economia, llicències FIFA, relació amb la Federació Espanyola i campanyes de joc net i promoció del futbol. Subies va apel·lar a la necessitat de professionalitzar el càrrec de president i com a projectes de futur va glossar l'obligació de treballar en valors de respecte i bon comportament i en convertir els camps en zones cardioprotegides.

Reconeixement als clubs centenaris

Tots els clubs de futbol catalans amb més de cent anys -en total, 76- van rebre l'homenatge de la Federació Catalana per la seva dilatada trajectòria de servei a la Federació i l'esport català. Alberto Prieto va rebre de mans del Secretari General de l'Esport de la Generalitat, Gerard Figueras, el guardó que acredita el nostre club com un dels divins del futbol català. Reunió a la seu federativa de la Federació al Baix Llobregat També representat per Alberto Prieto, el Santfeliuenc va acudir a la seu territorial de la Federació catalana a Cornellà on va assistir el president Andreu Subies. El màxim mandatari va passar revista a diversos temes federatius que afecten als clubs: la Mutualitat (els clubs no podem permetre que un futbolista jugui o entreni si no s'ha donat d'alta al Portal del Federat), les gestions i la responsabilitat dels clubs i juntes directives, a més d'invocar el principi rector del joc net en la relació entre els clubs. Subies ha fet un repàs dels cinc anys de mandat de l'actual equip directiu i ha apuntat diverses claus de futur

Alberto Prieto flanquejat pel president de la Federació, Andreu Subies, i pel Secretari General de l'Esport, Gerard Figueras.

Assemblea General de la Federació Catalana/Fotos fcf.cat

Reunió dels clubs del Baix Llobregat amb la presència d'Andreu Subies i la delegada al Baix Llobregat, Paquita Linares/Foto fcf.cat

#actualitat #temporada201617 #fcf #albertoprieto #Presidentfederació #AndreuSubies #SecretariGeneraldEsport #GerardFigueras #AssambleageneralFCF #Paquitalinares

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat