El juvenil ja pensa en la Preferent 2016-2017

En una temporada curulla d'èxits per al futbol base cal destacar el retorn després de vint anys del juvenil a Preferent. Una fita d'altura per a garantir una estructura de futbol base de qualitat i a la vegada per mirar de fer més curt el salt al primer equip. De fet, com ha sabeu tres joves valors, Guille Garcia, Jaume Duran i Sergio Morgado, tastaran enguany la Tercera Divisió.


David Sánchez va aconseguir una categoria molt buscada i ara ja prepara amb cura l'equip que farà el retorn i que serà el mirall de tot el futbol base. A l'espera de conèixer el calendari l'equip els blanc-i-blaus van demostrar aquest cap de setmana a la Cerdanya Cup disputada a Puigcerdà que està preparat per assumir el repte. Només la tanda de penals davant la Fundació Marcet van impedir els de Sánchez endur-se el primer lloc.