Pretemporada definida


A només set dies del retorn a la feina, el Santfeliuenc FC ja té més que definit el llibre de ruta del primer mes i mig de temporada. Un cop més serà una pretemporada intensa i enguany amb el protagonisme de les nombroses cares noves del quart projecte a Tercera... més il·lusionant que mai. El primer plat fort arriba ben aviat amb la disputa a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de tot un Barça B - Santfeliuenc. Després, la primera ronda de la Copa Catalunya a l'Olímpic de Terrassa i la II edició de la Copa del Baix Llobregat amb Gavà i Castelldefels com a rivals a la primera ronda, tocarà esperar el cap de setmana del 20/21 d'agost en què s'alçarà el teló d'una grandíssima Tercera Divisió.

Tot és a punt per al retorn a la feina el 19 de juliol. Els jugadors del Santfeliuenc consumeixen els darrers dies de descans abans de tornar a calçar-se les botes en un equip amb moltes cares noves i en una Tercera que, temporada rere temporada, apuja un esglaó el seu poder.

Estrena contra el Barça B a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

El Santfeliuenc tindrà una estrena ben especial amb la disputa dissabte 23 de juliol a les 10 hores del matí d'un matx contra el Barça B a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El segon amistós serà el dimecres 27 a Les Grases (20 hores) contra un rival especialment estimat, l'AE Prat. L'estrena en competició oficial, Copa Catalunya, serà l'1 d'agost contra el Terrassa i a l'Olímpic. El dia 6 d'agost, caldrà estar pendent de si el Santfe segueix endavant a la competició. El dia 7 els d'Andrés González s'enfrontaran al Divisió d'Honor del Cornellà en feu verd. I finalment la Copa del Baix Llobregat, en la seva segona edició, veurà un triple duel entre el degà blanc-i-blau, Gavà i Castelldefels al Municipal Nou de Cornellà.

Calendari de partits 23 juliol (10 hores) Ciutat Esportiva Joan Gamper: FC Barcelona B - Santfeliuenc FC 27 juliol (20 hores) Les Grases Santfeliuenc FC - AE Prat 31 Juliol (20 hores) primera ronda Copa Catalunya, Olímpic de Terrassa Terrassa CF - Santfeliuenc FC 6 agost, segona ronda Copa Catalunya o amistós per decidir 7 agost (19 hores) Municipal Nou de Cornella UE Cornella (DH juvenil) - Santfeliuenc FC 11 agost (19 i 20 hores), Copa Baix Llobregat, Municipal Nou de Cornella Santfeliuenc contra Gavà i Castelldefels 13 agost, fase final Copa Baix Llobregat o amistós per decidir Calendari sessions de pretemporada Juliol: 19, 20 (matí i tarda), 21 (matí i tarda), 22 (matí i tarda), 25 (matí i tarda), 26 (matí i tarda), 28 i 29 (matí i tarda) Agost: 1, 2, 3, 4, 9, 10, 12, 15, 16, 18, 19, 22, 23, 25 i 26 El Santfeliuenc a la Copa del Baix Llobregat

Les oficines del Municipal Nou de Cornellà van acollir el sorteig de la II Edició de la Copa del Baix Llobregat en què a més del Santfe hi participen Cornellà, Prat i Gavà (Segona B), Castelldefels (Tercera) i Santboià, Viladecans, Vista Alegre i Sant Ildefons. El sorteig va aixecar una gran expectació i el Santfeliuenc va estar representant per la directiva, socis i membres de les penyes (Sentiment Immortal i el flamant Frente Blanquiazul).

El sorteig ha enquadrat els blanc-i-blaus al grup C amb dos equips que enguany estan de celebració per l'ascens a Segona B i Tercera, Gavà i Castelldefels. Completen el quadre al grup A Prat, Vista Alegre i Santboia, i al grup B Cornellà, Prat i Sant Ildefons.

#primerequipo #pretemporada #temporada201617 #copabaixllobregat #IIcopabaixllobregat #ac #terceradivisión #grupov