gif-18_19.gif

Últimas noticias

El Santfeliuenc tanca el fitxatge del mig centre Carlos Olmo Carvajal


El Santfeliuenc ha incorporat un nou futbolista. Es tracta del mig centre defensiu Carlos Olmo Carvajal. Olmo, que va néixer el 23 d'abril de 1996, és una futbolista terrassenc que va passar per les categories inferiors del Badalona i del Jàbac on va jugar a Divisió d'Honor. Un cop acabada la seva etapa formativa va fer les maletes per provar sort a la segona divisió croata (NH 2) a les files del NK Hrvatski Dragovoljac, equip de Zagreb. Un futbolista amb futur que arriba a un equip que vol seguir creixent.

#primerequipo #terceradivisión #temporada201617 #fichajes #CarlosOlmo #NHHrvatskiDragovoljac #grupov

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat