Últimas noticias

¡Ja som aquí!

Punt final a les vacances. La plantilla del primer equip va dir adéu a les vacances i va posar el comptador a zero d'una temporada molt exigent ja que la Tercera temporada rere temporada puja el nivell. Il·lusió, optimisme, temps de somnis i promeses. El Santfe 2016-2017 ja és en marxa. Ara cal que totes les bones sensacions es tradueixin en bons resultats i a la vegada comptin amb el suport d'una ciutat que ha demostrat al llarg d'aquests anys que vol ser de Tercera Divisió.


Il·lusió, complicitat, alegria, esperances .... sensacions que es traspuaven en un dimarts de retrobaments i cares noves. L'experiència dels Dani Maldonado, Carles Tena, Joserra, Alberto, Dani Ortiz ... contrastava amb la dels més joves, els juvenils Guille García, Jaume Duran i Sergio Morgado, que han vist recompensat la bona feina. Enmig, els nous però sobradament veterans Jaime Fuentes, Albert Cuadras, Charly Ruiz. Un conjunt equilibrat disposat a complir amb la confiança dipositada per la directiva. Un gran esforç per fer el millor Santfe de Tercera que en les primeres hores d'una travessia llarga comença a desprendre molt bones sensacions.

Estrena a la Masia. Entrada gratuïta per al Barça B - Santfeliuenc (camp 3, Ciutat Esportiva Joan Gamper)

Tothom que vulgui podrà accedir el proper dissabte a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (10 hores, camp 3) per seguir la primera prova del Santfe. Serà ni més ni menys que contra el FC Barcelona B. El filial blaugrana que entrena Gerard López i que enguany buscarà l'ascens a Segona A serà un més que atractiu primer assaig perquè l'afició s'animi i s'acosti a la instal·lació blaugrana tan a prop de Sant Feliu.

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat