gif-18_19.gif

Últimas noticias

Bones sensacions i molt temps per endavant

Tarda d'expectació a Les Grases. El nou Santfeliuenc tornava a Les Grases després de 80 dies i ho feia amb moltes cares noves que són en essència les matrius d'un projecte renovat que vol caminar per Tercera Divisió sense extremismes ni desbordaments cardíacs. El rival, un Prat més que estimat que enguany torna a Segona B amb moltes expectatives i amb la confiança dipositada en una plantilla molt sòlida. La victòria mínima visitant (0-1, Aitor Lario, 60'), una anèctota per a un Santfeliuenc que ha de seguir creixent i que el proper diumenge a Terrassa disputarà el primer partit oficial. Joserra, Albert Cuadras i Éric Pacheco no es van vestir.


El Santfeliuenc va exhibir un bon nivell de joc davant un equip de segona B que s'ha reforçat a consciència. Als primers minuts Ferri i Charly Ruiz per les bandes van desbordar més d'una vegada la defensa pota blava. L'oportunitat més clara va ser per a Ferri que no va saber resoldre dins l'àrea. El Prat jugant en to menor va diposar de tres bones ocasions, dues a les cames del seu fitxatge estrella, Ernest Forgas, que va resoldre amb excel·lent un Toni Casamayor que comença a ensenyar que el seu currículum és més que una col·lecció de bons equips, i també una del central Aitor Lario que ho va provar amb la testa. Poc més va donar de si una primera part on es van veure notables accions de combinació i en què els blanc-i-blaus van demostrar que la seva parcel·la central amb Carles Tena, Jaime Fuentes, Charly Ruiz, Ferri i Dani Maldonado pot ser molt productiva si acaba troban l'aliança d'un home gol de referència.


A la represa la dinàmica no es va alterar. Un Santfeliuenc amb futbolistes molt joves va jugar sense complexos. Samu Álvarez va interceptar una pilota dins l'àrea i a punt va estar d'estrenar el marcador. Els de Pedro Dólera van apujar uns graus el ritme i al minut 56 l'ex europeista Álex Poves no va poder superar Álex Rodríguez que arrapat a la línia de gol va salvar un gol cantat. Quatre minuts més tard i a la sortida d'un córner Aitor Lario va pentinar a la xarxa per fer l'únic gol. A la part final, el Santfeliuenc es va animar buscant el gol i Sergio Morgado, Guille Sarmiento i Samu Álvarez van col·leccionar bons detallets que va arrencar els aplaudiments d'una afició amb ganes de futbol i d'il·lusionar-se amb el quart projecte de Tercera.


Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Éric Ruiz, Alberto, Carlos Olmo, Víctor Márquez, Tena, Maldonado, Jaime Fuentes, Jonatan, Charly Ruiz i Ferri. També van jugar: Álex Rodríguez, Jaume Duran, Guille García, David. Samu, Romo, Guille Sarmiento i Morgado.

AE Prat: Sergio, Oriol Dot, Aitor Lario, Gerard Rovira, Fede Bessone, Prior, Iganacio, Pluvins, Ernest, Javi Lara i Nacho del Moral. També van jugar: Maíllo, Adri, Oriol Ricarte, Óscar Muñoz, Alfonso, Poves, Alberto Padilla, Fran Piera, Pulido, Chicho i Larossa.


Gol:

0 - 1, Aitor Lario, 60'.

Foto: Óscar Yeste

Bones sensacions i bon ambient

Dimecres 27 de juliol. L'hora del futbol tornava a Les Grases i més de 300 espectadors es van apropar al recinte blanc-i-blau. Moltes cares conegudes i retrobaments esperats després de 80 dies, i un discurs compartit: si Andrés González i el seu cos tècnic aconsegueixen acoblar totes les peces noves aquest Santfe 2016-2017 pot fer coses interessants. L'objectiu tornarà a ser la continuïtat a Tercera però l'estiu és temps de somnis... per a un club que tot just acaba de tancar el 110 aniversari.


Terrassa - Santfeliuenc, diumenge a les 19.30 hores primera ronda Copa Catalunya

El Santfeliuenc disputarà el proper diumenge el primer partit oficial. I ho farà en un escenari de luxe: l'Estadi Olímpic de Terrassa i contra un rival que ha rebentat el mercat amb una plantilla de luxe en què l'ascens serà més que un objectiu una obligació. La directiva egarenca, que està potenciant el projecte futbolístic en una ciutat de 220.000 habitants, ha fixat preus populars i l'accés a la tribuna costarà 5€. Una bona oportunitat de presenciar un partit molt atractiu i en què esperem molta presència de seguidors blanc-i-blaus. L'equip que superi l'eliminatòria es veurà les cares a la segona ronda amb el guanyador del Gavà-Espanyol B.


PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat