gif-18_19.gif

Últimas noticias

El Santfeliuenc obre la temporada oficial a l'Olímpic de Terrassa


Primera parada important de la pretemporada. El renovat Santfeliuenc s'estrena en competició oficial amb la disputa de la primera eliminatòria de la Copa Catalunya en un escenari de luxe con l'Olímpic de Terrassa i contra un rival que surt com un dels més clars aspirants a l'ascens. La directiva egarenca ha fixat preus populars (5€) i esperem una molt bona resposta de l'afició santfeliuenca. El guanyadador del duel entre terrassencs i santfeliuencs es veurà les cares a la segona ronda amb el Gavà, que es va imposar l'Espanyol B per 2 a 0 (gols de Sascha, 57' i Sergi Sarmiento, 84').

TERRASSA FC ... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: ADRIÀ PICAZO HERNÁNDEZ (DELEGACIÓ LLEIDA)

ESTADI OLÍMPIC DE TERRASSA

PRIMERA ELIMINATÒRIA DE COPA CATALUNYA

DIUMENGE 31 JULIOL

19.30 HORES

PREUS:

SOCIS TERRASSA, GRATUÏT

GENERAL: 5€

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @TerrassaFC, @lavozdelsociodelterrassafc

TEMPS PREVIST: TARDA ASSOLELLADA, TEMPERATURA DE 26 GRAUS

Primera parada important de la pretemporada. El renovat Santfeliuenc s'estrena en competició oficial amb la disputa de la primera eliminatòria de la Copa Catalunya en un escenari de luxe con l'Olímpic de Terrassa i contra un rival que surt com un dels més clars aspirants a l'ascens. La directiva egarenca ha fixat preus populars (5€) i esperem una molt bona resposta de l'afició santfeliuenca. El guanyadador del duel entre terrassencs i santfeliuencs es veurà les cares a la segona ronda amb el Gavà, que es va imposar l'Espanyol B per 2 a 0 (gols de Sascha, 57' i Sergi Sarmiento, 84').

El primer partit oficial de la temporada atraurà bona part de les mirades esportives santfeliuenques. Els d'Andrés González han completat la segona setmana de pretempodada i han combinat les sessions (alguns dies dobles) amb dos amistosos de nivell amb el Barça B i el Prat. Ara per primer cop els futbolistes blanc-i-blaus competiran amb un equip del grup V de Tercera Divisió. Amb independència del resultat, l'entrenador blanc-i-blau podrà extreure les primeres conclusions en la quarta visita santfeliuenca a un estadi que ara fa 24 anys va acollir la competició olímpica d'hoquei herba..

Preus populars

Els dirigents del Terrassa volen que l'Olímpic egarenc ofereixi una bona imatge i per això ja fixat preus populars, 5€. Només estarà oberta la tribuna.. L'equip vermell vol comptar aquesta temporada amb el suport de la ciutat per al repte de l'ascens a Segona B i per això ha posat a disposició de Toni Rodríguez una gran plantilla.

El Terrassa, aspirant a tot

La directiva que presideix Jordi Cuesta ha decidit tirar pel dret i construir un projecte esportiu amb un objectiu clar, rotund i indefugible: el retorn a Segona B. Després de sis anys a Tercera cal posar el comptador a zero i retornar un dels equips grans del futbol català a una categoria més realista amb el potencia econòmic i social de la ciutat. Toni Rodríguez, que la temporada passada va ser decisiu per a permanència, disposarà d'una plantilla gairebé nova (nomes continuen 4 futbolistes), equilibrada i molt poderosa. I tot passa per acoblar les molt bones peces amb l'objectiu primer de jugar la promoció i finalment assolir el salt a Segona B. En les últimes hores ha causat baixa Xavi Boniquet, que ha marxat al nou projecte que prepara el Peralada, i ha estat alta el davanter Manolo Raíllo, que la temporada passada va fer 15 gols amb el Gavà.

Porters: Ortega (Granollers) i Sergi Tienda (Sabadell).

Defenses: Xapi Arnau, Andrés Borges, Amantini (Badalona), David López (Europa), Crisitian García (Tenerife), Dani Pujol (Castellón), Guti (Masnou) i Joel Cañaveras (Rubí).

Migcampistes: Álex Fernández (Europa), Raúl Torres (L'Hospitalet), Fran Ochoa (Arandina), Roger Martínez (Granollers) i Casasayas (torna Avià).

Davanters: Joan Grasa, Marc Vilajosana, Enric Vega (Jàbac), Velillas (Montañesa), Górriz (Formentera) i Raíllo (Gavà).

#primerequipo #copacatalunya #pretemporada #temporada201617 #terrassafc

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat