Un gol del Terrassa a les acaballes supera un Santfeliuenc competitiu


A la tercera tampoc no va poder ser. El Santfeliuenc va tornar a caure a les primeres de canvi de la Copa Catalunya i en aquesta ocasió ho va fer davant un reforçadíssim Terrassa. Un gol a les acaballes va acabar amb les opcions d'un Santfeliuenc que va jugar bé i que tres minuts abans del gol egarenc va tenir el 0 a 1 després d'una magnífica combinació entre Romo i Ferri que no va trobar de poc la rematada del jove Sergio Morgado. Malauradament una rematada lliure de marca de Borges va decidir. Però repetim, el Santfeliuenc va fer bé les coses i va aguantar amb comoditat les escomeses d'un rival farcit de jugadors de Segona B de primer nivell, però va evidenciar que necessita una referència en atac.

TERRASSA FC 1 (BORGES, 81') ... SANTFELIUENC FC 0

ÀRBITRE: ADRIÀ PICAZO HERNÁNDEZ (DELEGACIÓ LLEIDA)

ESTADI OLÍMPIC TERRASSA

ASSISTÈNCIA: 500 ESPECTADORS

TARDA VESPRE AMB CEL COBERT; TEMPERATURA DE 24 GRAUS

A la tercera tampoc no va poder ser. El Santfeliuenc va tornar a caure a les primeres de canvi de la Copa Catalunya i en aquesta ocasió ho va fer davant un reforçadíssim Terrassa. Un gol a les acaballes va acabar amb les opcions d'un Santfeliuenc que va jugar bé i que tres minuts abans del gol egarenc va tenir el 0 a 1 després d'una magnífica combinació entre Romo i Ferri que no va trobar de poc la rematada del jove Sergio Morgado. Malauradament una rematada lliure de marca de Borges va decidir. Però repetim, el Santfeliuenc va fer bé les coses i va aguantar amb comoditat les escomeses d'un rival farcit de jugadors de Segona B de primer nivell, però va evidenciar que necessita una referència en atac.

El súper Terrassa i el renovat Santfeliuenc es veien les cares en el primer partit oficial de la temporada i en un duel que col·lecciona quatre temporades consecutives a Tercera. Els locals volien arrencar donant unalegria a la seva patida parròquia i els blanc-i-blaus volien trencar la malastrugança de l'espectacular recinte olímpic que obria per primer cop les portes al curs 2016-2017. I el Santfeliuenc va sortir millor i més convençut. Alberto al minut 10 es va atrevir a trencar la defensa roja pel centre i ho va provar amb xut que es va convertir en el primer avís. I dos minuts més tard una assistència a l'espai de Guille Sarmiento va mirar de rescabalar-la apuradament Dani Maldonado. Un Terrassa encara en repriseva mirar de trencar la inèrcia i a cop de pilota aturada va mirar d'inquietar Toni Casamayor. En dos minuts, del 25 al 27, es va compendiar el millor Terrassa del primer acte a través de sengles rematades del camaleònic David López, que era a tot arreu. Primer en una rematada dins l'àrea petita que va marxar fora, i després mitjançant un cop de cap poderós que va obligar a volar Toni Casamayor. El darrer quart d'hora va oferir poc més. El Santfeliuenc se sentia còmode i poc fustigat pel rival, i els locals passaven minuts sense oferir cap concessió a la mirada expectant d'una afició que mira de creure cegament en el nou projecte.

Després de la represa, el guió es va alterar molt poc. Els locals van tenir un xic més la possessió però sense passar de gargotejar inofensivament. Fins i tot la primera ocasió va ser santfeliuenca a través de Dani Maldonado (57') que ho va provar des de lluny. Els terrassencs van respodre mitjançant un cop de cap verinosament intencionat de Joel Cañaveras que va salvar amb solvència Toni. Els minuts passaven i qui més qui menys ja pensava en els penals per resoldre el rival del Gavà a la segona ronda. Tanmateix al minut 78 una teva meva magnífica entre Ferri i Romo no va concretar-se en una rematada que esperava el destí de Sergio Morgado. I el que són les coses, de l'ui es va passar a l'ai. En una jugada llarga que va tenir una primera centrada amb refús amb els punys de Toni Casamayor, a la segona Andrés Borges lliure de marca i amb el cap va ensenyar la pilota el camí de la xarxa. Un gol que potser no feia justícia però que servia als locals per aconseguir el bitllet per a la segona ronda, i que tornava a deixar el Santfeliuenc a la barrera per tercer cop.

Terrassa FC: Ortega, David López, Amantini (Joel Cañaveras, 71'), Borges, Cristian, Álex Fernández (Raíllo, 60'), Raúl Torres, Joan Grasa (Velillas, 57'), Fran Ochoa, Dani Pujol i Alberto Górriz (Enric Vega, 71').

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Éric (Guille García, 74'), Alberto, Olmo (Cuadras, 63'), Víctor Márquez, Tena, Maldonado, Jaime Fuentes (Jaume Duran, 74'), Guille Sarmiento (Sergio Morgado, 63'), Charly Ruiz (Ferri, 46') i Romo.

Gol:

1 - 0, Borges, 81'.

Àrbitre: Adrià Picazo Hernández, sense problemes. Va amonestar els locals Cristian, Raúl Torres i Dani Pujol; i als santfeliuencs Toni Casamayor, Víctor Márquez i Charly Ruiz.

Quadern de notes:

- Debut del Santfeliuenc en competició oficial. Tempus fugit i ja són quatre anys. Cal aprofitar el millor moment de la nostra història i donar tot el suport a un equip que lluitarà de valent. Les Grases ha de ser el nostre bastió.

- Els blanc-i-blaus van tutejar un rival molt poderós, però també es va posar en relleu que cal un davanter que serveixi de comodía als Guille, Romo, Ferri, Charly Ruiz...

- El Terrassa s'estrena amb victòria. Toní Rodríguez tindrà a les seves mans la responsabilitat de tornar un històric a Segona B.

#primerequipo #temporada201617 #pretemporada #copacatalunya #terrassafc