PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

gif-18_19.gif

Últimas noticias

COMUNICAT OFICIAL

17/10/2019

COMUNICAT OFICIAL

14/10/2019

Golejada per a la reflexió

13/10/2019

El Santfe visita l'Europa més enratxat

12/10/2019

1/2
Please reload

El Juvenil ja roda

10 Aug 2016

Dia assenyalat per al futbol base. El Santfeliuenc que entrena David Sánchez va donar el tret de sortida a la pretemporada. Una pretemporada especial ja que el principal equip de la base retorna a Preferent després de vint temporades d'absència. Els blanc-i-blaus han estat enquadrats en el grup I, un grup amb abundant presència d'equips tarragonins i només tres baix llobregatins. El cap de setmana del 17 i 18 de setembra arrenca una lliga molt atractiva que torna a situar el futbol santfeliuenc en un lloc molt destacat.


Un equip per completar

David Sánchez treballa de valent amb un grup de futbolistes que procedeixen de l'equip que va aconseguir l'ascens, del brillant cadet que es va quedar a un partit de l'ascens a Preferent i de diversos equips. Sánchez encara no té tancada la plantilla i les properes setmanes seran fonamentals per donar forma i contingut a la primera plantilla a Preferent del segle XXI.


Un grup de molt quilòmetres

El grup I on ha quedat enquadrat el Santfeliuenc destaca per la generosa presència d'equips de les comarques tarragonines. Fins a nou conjunts d'aquesta província -Reus Deportiu, La Floresta, Escola Valls, Ebre Escola, Ascó FC, Cambrils Unió, Vilaseca CF, España Canonja i UE Rapitenca- integren un grup que completen els lleidatans de la UE Bordeta i l'Escola Tàrrega a més dels veïns de la UE Sant Joan Despí i la UE Sant Ildefons, i CF Blanca Subur i FA Vilafranca.


Inici de lliga el 17/18 de setembre a Tàrrega

El retorn a Preferent serà al Joan Capdevila de Tàrrefa el tercer cap de setmana de setembre. Els jugadors de Savid Sánchez visitant la capital de l'Urgell per jugar-hi contra l'Escola Tàrrega. La lliga acabarà el 14 de maig. Podeu veure amb detall tot el calendari aquí.

 

 

 

Please reload