gif-18_19.gif

Últimas noticias

El davanter madrileny Patxi convenç Andrés González

Patxi ha convençut. Francisco Areitio Mira, davanter nascut a Madrid ara fa 28 anys (29-01-1988), s'ha convertit en l'última ―fins al moment― incorporació del Santfeliuenc. Després d'uns dies a prova, Andrés González ha decidit apostar per un futbolista que buscarà fer-se un lloc a la davantera, fins ara la posició amb més necessitats.

A cavall de Madrid, Xina i Barcelona

El nou inquilí del vestidor blanc-i-blau va començar a jugar amb el San Sebastián de los Reyes i d'aquí va passar a l'equip veí del Soto Alcobendas CF. Per motius professionals, Patxi va viatjar a Xina i al país asiàtic va conciliar la feina amb el futbol. De retorn a Espanya, s'hi instal·la a Barcelona on ha jugat al CP Sarrià i a l'UB Catalònia.

35 gols al Catalònia

Patxi Areito va destacar la temporada passada a la Unió Barcelonista Catalònia del grup X de Tercera Catalana. El madrileny es va destapar amb 35 gols, convertint-se en un dels màxims golejadors del futbol català en totes les categories. Es tracta d'un futbolista molt treballador que es mou molt bé entre línies. Ara caldrà comprovar si a Tercera Divisió conserva el seu fi olfacte golejador.


El davanter Patxi, en el partit contra el Gavà


A manca de deu dies per a l'inici de la lliga la plantilla del Santfeliuenc està així:


Porters: Toni Casamayor (UE Cornellà) i Álex Rodríguez (FE Atl Vilafranca)


Defenses: Víctor Márquez (3ª temporada), Alberto (8ª temporada en 2 etapes), Dani Ortiz (6ª temporada), Joserra (8ª temporada), Éric Ruiz (AE Prat), Albert Cuadras (Cerdanyola CF) i Guille García (juvenil)


Migcampistes: Dani Maldonado (9ª temporada), Éric Pacheco (6ª temporada), Carles Tena (5ª temporada), Jaime Fuentes (AE Prat), Charly Ruiz (AE Prat), Carlos Olmo (NK Hrvatski Dragovoljac) i Jaume Duran (juvenil)


Davanters: Guille Sarmiento (2ª temporada), David Romo (UE Rubí), Ferri (AE Prat/CE Masnou), Sergio Morgado (juvenil) i Patxi (UB Catalònia)

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat