El Santfeliuenc agrada i molt


Gran Imatge a la Copa Baix Llobregat. El Santfeliuenc va oferir un joc dinàmic, combinatiu i divertit al Municipal Nou de Cornellà i va merèixer fins i tot la classificació. Malgrat caure per la mínima contra el Gavà va posar-hi contra les cordes els blaugranes, que es van salvar pels pèls. Al segon partit, Guille Sarmiento va igualar el gol inicial del Castelldefels. Els blanc-i-blaus no van passar a la fase final de dissabte però tothom coincidia a dir que era l'equip que havia ensenyat més coses i només la mala i obstinada fortuna (dos pals, un en cada partit) van evitar la classificació. I la convicció cada dia més ferma que aquest equip ha de donar grans jornades a la Tercera 2016-2017.

Santfeliuenc - Gavà

Un gol de l'infal·lible Boris Garrós va decidir el primer matx entre gavanencs i santfeliuencs. Un marcador que no fa justícia, però, al grans 45 minuts blanc-i-blaus. Al minut 8 un jugador a prova, Alejandro, es va inventar un barret que no va poder aprofitar el flamant fitxatge Patxi. Al 25' una gran rematada de dalt a baix de Dani Ortiz es va estavellar al travesser de manera espectacular. Al 28' una jugada individaul d'Alejandro la va salvar Carlos Craviotto amb una gran intervenció. Al 33' un penal de llibre comès a Charly Ruiz que es va empassar l'àrbitre. Al 40' un servei de cantonada llançat per Jaime Fuentes es va passejar poruc per la línia de gol sense que cap futbolista blanc-i-blaus arribés a temps per posar una cama que hauria estat inapel·lable. Exemples rotunds d'un Santfe seriós i convençut que va posar contra les cordes el Gavà dels Niko Kata, David Jiménez. Boris Garrós o Sascha. Malauradament la fortuna va tornar a ser esquiva aspra i capriciosa i el killer Boris no va perdonar i al minut 31 va fer el gol de la victòria per als de Juanma Pons, que es preparen per a l'assalt de la Segona B. El porter del Santfeliuenc Toni Casamayor va oferir també un bon repertori de la seva qualitat amb dues aturades antològiques, una a Sascha i l'altra a David Jiménez. Tot un arsenal.


Santfeliuenc: Toni Casamayor, Éric, Jaume, Víctor Márquez (Cuadras, 30'), Dani Ortiz, Jaime Fuentes, Alejandro, Samu, Patxi, Charly Ruiz i Romo.

Gavà: Carlos Craviotto, Joel, John Neeskens, Mario Gómez, Rodríguez, Losada, Diego, Niko Kata, David Jiménez, Boris i Sascha. Gol: 0 - 1, Boris Garrós, 31'

Àrbitre: Bureu Méndez, es va empassar un penal clamorós comès a Charly Ruiz. Targeta groga a Patxi.
Veure més imatges del Santfe-Gavà aquí.

Santfeliuenc - Castelldefels

El segon duel va mantenir les tendèndies dibuixades a l'estrena, si bé el Santfeliuenc va anar de menys a més. De nou la mala sort es va imposar. Si al minut 7 una rematada de Guille Sarmiento topava amb el pal, la resposta groga va ser el gol d'Adri Alonso. Els blanc-i-blaus es van refer i van anar encercant els mariners. Les incursions de l'ex pratenc Éric Ruiz per banda eren una costant. Tanmateix només Guille Sarmiento al minut 70 va esberlar el malefici en aprofitar una pilota a la balconada de l'àrea petita i el col·laboració amb Sergio Morgado. El mateix Guille Sarmiento va tenir la classificació per al dissabte al seu cap (83') però el porter Romero va fer l'aturada de la tarda.


Santfeliuenc: Toni Casamayor (Gerard, 30'), Víctor Márquez (Éric Ruiz, 15'), Alberto, Cuadras, Dani Ortiz, Jaime Fuentes (Charly Ruiz, 15'), Tena, Maldonado, Guille Sarmiento, Morgado i Ferri.

Castelldefels: Romero, Peñas, Marc Martínez, Toti, Javi Calvo, Ion Vázquez, Miki, Patrick, Adri, Sergi i Cervantes.


Gols:

0 - 1, Adri, 52' 1 - 1, Guille Sarmiento, 70' Àrbitre: Hernández Ortiz, sense complicacions.

Incidències: al voltant de 250 espectadors es van apropar al Municipal Nou de Cornellà. Tarda vespre amb temperatura suau.

Classificats Cornellà Gavà, Santboià i Castelldefels

La segona edició de la Copa Baix Llobregat ja té decidit el quadre de semifinals. A les 18.30 hores s'enfrontaran Cornellà i Gavà. A les 19.30 serà el torn per a Santboia i Castelldefels (els grocs com a millor segon). A les 20.30, la final d'un trofeu que es vol consolidar com a test central del futbol baix llobregatí.