Punt final als amistosos amb victòria a Viladecans

Punt final als amistosos i a partir de dilluns comença la setmana de la lliga amb el debut a Les Grases contra un reforçadíssim Peralada, filial aquesta temporada del Girona CF. El Santfeliuenc va tancar el cicle de partits de pretemporada amb victòria davant el Viladecans de Primera Catalana per 1 a 2 en un amistós tancat a última hora. Els gols de Romo i Jaime Fuentes, de penal, van donar la segona victòria en una pretemporada de bon futbol i en què els bons resultats s'han fet esperar al tram final. Totes les il·lusions dipositades en un gran projecte.


Els gols de Romo al minut 39 i Jaime Fuentes, de penal, al 55' van servir per signar la segona victòria d'una pretemporada en què l'equip ha iniciat un cicle nou amb 13 incorporacións. Als primers 45 minuts vam veure un equip que es pot aproximar molt al que veurem el proper cap de setmana a Les Grases. Bon joc col·lectiu segellat per un gol de David Romo que s'estrenava. A la segona part Jaime Fuentes va ampliar el marcador, i el local Erik al minut 68 va escurçar distàncies. A partir d'ara comença l'hora de les grans decisions.


Viladecans: José Vicente, Dani, Xavi, Lerín, Poncela, Borja, Triguero, David Rosa, Perea, Caste i Óscar. També van jugar: Santi, Carrique, Iván, Marc, Erik, Mario, Aitor, Roger i Miguel.

Santfeliuenc: Toni Casamayor, Éric, Alberto, Dani Ortiz, Víctor Márquez, Jaime Fuentes, Romo, Tena, Guille Sarmiento, Vharly Ruiz i Ferri. També van jugar: Álex, Cuadras, Guille García, Samu, Maldonado, Monde, Patxi i Morgado.

Gols: 0 - 1, Romo, 39' 0 - 2, Jaime Fuentes, de penal, 55' 1 - 2, Erik, 68'

Àrbitre: Álvarez Molina, sense complicacions. Va amonestar els locals Lerín, Aitor i Dani; i als santfeliuencs Jaime Fuentes i Cuadras.
Repàs a una pretemporada de canvi

El Santfeliuenc iniciava el seu projecte de Tercera més ambiciós el 19 de juliol. Quatre setmanes de preparació intensa amanida amb vuit amistosos i un partit de Copa Catalunya. El resum: bon futbol, bones sensacions i alguns elements que caldrà anar corregint en les primeres jornades d'una Tercera Divisió decididament apassionada i desfermada amb deu equips que lluitaran per l'ascens a Segona B


13 agost, Viladecans 1 (Erik) - Santfeliuenc 2 (Romo i Jaime Fuentes, de penal)

11 agost, Santfeliuenc 1 (Guille Sarmiento) - Castelldefels 1 (Adri Alonso)

11 agost, Santfeliuenc 0 - Gavà 1 (Borris Garrós)

7 agost, Cornella (juv) 0 - Santfeliuenc 1 (Sergio Morgado)

6 agost, Santboià 1 (Buba) - Santfeliuenc 0

3 agost, Santfeliuenc 0 - Cerdanyola 1 (Álex Torres)

31 juliol, Terrassa 1 (Borges) - Santfeliuenc 0

27 juliol, Santfeliuenc 0 - Prat 1 (Aitor Lario)

23 juliol, FC Barcelona B 2 - Santfeliuenc 0