gif-18_19.gif

Últimas noticias

Cal començar a sumar


Després de la decepció del debut cal fer un pas endavant per mirar de puntuar en un escenari que sembla poc propici. El Santfeliuenc s'estrena a domicili davant un rival que està de moda i que enguany parteix en el grup de candidats a la promoció. Podreu seguir el debut del Santfe a través de Ràdio Sant Feliu.

FC VILAFRANCA ... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: ORIOL JARIT MESA (DELEGACIO GIRONA)

ESTADI MUNICIPAL DE VILAFRANCA

JORNADA: 2

DIUMENGE 28 AGOST

HORA: 18.30

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu (105.3FM), @FCVilafranca, @SantfeliuencFC, @lapreviafcv, @Radio_SantFeliu

TEMPS PREVIST: CEL SERÈ, TEMPERATURA DE 28 GRAUS

Després de la decepció del debut cal fer un pas endavant per mirar de puntuar en un escenari que sembla poc propici. El Santfeliuenc s'estrena a domicili davant un rival que està de moda i que enguany parteix en el grup de candidats a la promoció. Podreu seguir el debut del Santfe a través de Ràdio Sant Feliu.

Cal començar a sumar. Amb independència del rival i la situacions viscudes de passat i present els futbolistes que entrena Andrés González estan disposats a sorprendre un gran tival per tal de demostrar que hi ha un equip de garanties que pot transitar còmodament per aquesta reforçadíssima Tercera. L'entrenador del Santfeliuenc ha aprofitat la setmana per anar corregint les deficiències aparegudes en el debut. Per a diumenge els blanc-i-blaus no podran disposar del sancionat Víctor Márquez ni dels lesionats Éric Pacheco i Carlos Olmo. Són dubte Joserra i Maldonado.

A les 18 a Ràdio Sant Feliu

L'emissora municipal comença les retransmissions amb el Vilafranca-Santfeliuenc. Joaquín Rivas i el seu equip de col·laboradors es desplacen a la capital del Penedès per transmetre les emocions d'aquesta gran Tercera on el Santfe és protagonista per quarta temporada consecutiva. Per cinquena temporada, el micròfon taronja de Ràdio Sant Feliu es passejarà pels millors escenaris del futbol català.

El Vilafranca aspira a tot

L'equip de la capital del Penedès ha experimentat una gran transformació. Els quadribarrats s'han convertit en un dels grans referents del futbol català de Tercera i ja la temporada passada van assolir un èxit fins ara no conegut: jugar una promoció d'ascens a Segona B. Més de 2.000 persones es van aplegar a l'estadi vilafranquí per viure una jornada històrica en un gran duel contra el Malagueño. I malgrat no passar la ronda inicial, el ben cert és que la imatge va ser excel·lent. I suma i segueix perquè els vilafranquins continuen el deixant d'èxit i han conquerit el Trofeu d'Històrics. Iván Moreno continua en una plantilla que ha mantingut el bloc de la promoció excepte dues baixes significatives: Sergi Gestí (Pobla Mafumet) i Ayala (Algesires). I entre els nous, grans noms de Tercera: el golejador del grup extremeny de Tercera, Aday Benítez (Arroyo), el defensa Munta (Ascó), el migcampista Carlos Guzmán (Europa) i l'experimentat Josu (Júpiter). Un equip que aspira a tot per bé que la setmana passada no va poder contra el Júpiter (1-0), o més ben dit no va poder amb l'actuació estel·lar del porter grisgrana Víctor. Els quadribarrats no podran disposar dels sancionats Dani Medina i Óscar Hernando, ni del lesionat Aday Benítez.

El rival en dades:

Futbol Club Vilafranca

Any de fundació: 1904

President: Joan Soler

Indumentària: samarreta quadribarrada a ratlles horitzontals; pantaló blau

Estadi Municipal de Vilafranca

Aforament: 3.500 espectadors

Temporades a 3ª: 26

web: fcvlilafranca.com

twitter: @FCVilafranca

Plantilla:

Porters: Miguel Ramos i Kilian Cañabate

Defenses: Marc Duran, Medina, Joan Castillo, Fontanils, Eric Via, Munta (Ascó) i Arnau Miró (Torredembarra)

Migcampistes: Fermí Recasens, Gerard Boira, Guti, Guzmán (Europa), Josep Díez (Sabadell B), Óscar Hernando (Terrassa) i Jordi Oribe (Morell).

Davanters: Santi Triguero, Víctor Oribe, Bernat Puig, Josu (Júpiter) i Aday (Arroyo)

Què va passar a l'últim Vilafranca - Santfe?

Tercera Divisió, jornada 27 (28-02-2016)

Vilafranca 1 (Santi Triguero, 73') - Santfeliuenc 1 (David Toro, 74')

#previa #terceradivisión #grupov #fcvilafranca #primerequipo

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat