Ràdio Sant Feliu comença les retransmissions amb el Vilafranca-Santfeliuenc


Som d'enhorabona. Ràdio Sant Feliu tornarà a fer arribar la passió pel Santfeliuenc a totes les llars de la ciutat. L'emissora municipal comença les retransmissions aquest 28 d'agost a les 18 hores (mitja hora abans de l'inici del partit) des de l'Estadi Municipal de Vilafranca a l'estrena dels blanc-i-blaus com a visitants. Una notícia magnífica ja que molts seguidors que són de vacances podran seguir online l'inici de la tercera temporada a Tercera Divisió. Una fita única en la història del futbol a Sant Feliu. Podreu seguir l'estrena del Santfe a la lliga al 105.3FM o online

Els micròfons de Ràdio Sant Feliu, uns habituals de la Tercera Divisió

L'arribada del Santfe a Tercera ha eixamplat la imatge del club als mitjans de comunicació, i Ràdio Sant Feliu en té bona part de culpa. La veu de Joaquín Rivas i els seus col·laboradors han inundat de passió blanc-i-blava els millors estadis del futbol català, i aquesta temporada acompanyarà un cop més l'equip als 19 partits lluny de Les Grases. Un excel·lent exemple de ràdio pública ja imprescindible per a tothom.

Una vella tradició feliçment retrobada

Joaquín Rivas recuperava el 26 de maig de 2012 amb la retransmissió de la final de la fase d'ascens a LEB Plata entre el Cimbis San Fernando de Cadis i el CB Santfeliuenc una antiga tradició d'explicar en directe l'esport de la ciutat. A mitjan anys 50 la recent creada Radio San Feliu va ser pionera en unes retransmissions que van fer adquirir un gran protagonisme als clubs de la ciutat. Va ser amb la recuperació de la democràcia i el pes de l'esport federat quan Ràdio Sant Feliu va tornar a treure els micròfons per explicar-nos a peu de joc les gestes del Santfeliuenc FC, de l'Handbol Santfeliuenc, del CB Santfeliuenc i fins i tot de l'enyorada Triana Conquense.

Rivas recuperava per a Sant Feliu, com hen dit, una tradició de civilitat. En aquestes cinc temporades de ràdio en directe el director d'esports de Ràdio Sant Feliu ha radiat 59 partits del Santfeliuenc FC -quedarà per a l'hemeroteca de la memòria sonora l'ascens a Tercera amb retransmissions inesborrables com la d'Ascó, Martinenc o Masnou, o les dues temporades a Tercera amb victòries històriques a Palamós, Figueres o la de la salvació a Ascó o el dramàtic partit a Peralada- a més de l'abans citat matx d'ascens del CB Santfeliuenc, i la Copa de la Reina i la promoció d'ascens a Divisió d'Honor del CN Sant Feliu.

Diumenge torna la passió pel Santfe a Ràdio Sant Feliu. Som una temporada més d'enhorabona perquè la ràdio municipal compleix amb nota la seva funció de servei públic.

#joaquinrivas #terceradivisión #grupov #prensa #temporada201617