gif-18_19.gif

Fotogalería

Últimas noticias

Reforç d'altura a la davantera. Eric Zárate, nou jugador del Santfeliuenc

Als problemes el que cal és donar-li solucions. I el Santfeliuenc s'ha fet amb un dels davanters amb més futur i projecció del futbol català, el vicentí Éric Zárate Lindes, que la temporada passada va militar a l'Albacete B.


Eric Zárate Lindes va néixer a Sant Vicenç dels Horts el 18 de juny de 1996. Aquest davanter de 1.83 metres va passar pel futbol base del Santboià, Marianao, Cornellà i va acabar la seva formació en el Divisió d'Honor de la Damm, on va destacar per la seva solvència golejadora ja que en dues ocasions es va proclamar pitxitxi. Els seus números van despertar la mirada de molts equips i finalment l'Albacete va ser el seu destí.


Com diem, la temporada passada va fer el salt al professionalisme de la mà de l'Albacete Balompié on va jugar al seu filial que milita a Tercera Divisió. Curiosament Éric Zárate es va enfrontar contra el primer equip en un amistós de pretemporada i va fer dos gols. El seu pas amb el filial manxec es va saldar amb 19 partits jugats i 4 gols.


El nou davanter del Santfeliuenc destaca per la seva polivalència, mobilitat i capacitat de trobar l'espai per fer gol, una de les grans llacunes blanc-i-blaves durant la pretemporada i mantingudes en l'inici de la lliga.


Éric Zárate vol reivindicar-se com un futbolista important per al Santfeliuenc, convertir-se en una referència i fer gaudir l'afició amb un futbol atractiu.


Eric Zárate, un fitxatge que ha de convertir-se en referència a l'atac blanc-i-blau//Font imatge: Albacetebalompie.es