Què parli el futbol! Partidàs Santfe-Olot


Partidàs a Les Grases en un dia molt especial. Sant Feliu ha de respondre omplint Les Grases en la setmana emocionalment més intensa i mediàtica en molt de temps. Però ara tots els focus han d'estar atents a aquest Santfe-Olot. El Santfeliuenc buscarà els primers punts davant un rival que aspira al retorn a Segona B comandat pel carismàtic Ramon Maria Calderé. Mentrestant les penyes blanc-i-blaves es preparen per viure juntes moltes emocions.

SANTFELIUENC FC - UE OLOT

ÀRBITRE: DAVID CONGOST LARROSA (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 3

DISSABTE 3 DE SETEMBRE

HORA: 19

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @Radio_SantFeliu,Ràdio Olot i @UEO1921

TEMPS PREVIST: TARDA VESPRE ASSOLELLAT; TEMPERATURA DE 26 GRAUS

Partidàs a Les Grases en un dia molt especial. Sant Feliu ha de respondre omplint Les Grases en la setmana emocionalment més intensa i mediàtica en molt de temps. Però ara tots els focus han d'estar atents a aquest Santfe-Olot. El Santfeliuenc buscarà els primers punts davant un rival que aspira al retorn a Segona B comandat pel carismàtic Ramon Maria Calderé. Mentrestant les penyes blanc-i-blaves es preparen per viure juntes moltes emocions.

El gran dia ha arribat. Després d'una setmana agitadíssima i on sovint la visceralitat s'ha imposat al sentit comú, el Santfeliuenc torna a Les Grases amb dos propòsits: parlar al camp i regalar a l'afició els primers tres punts de la temporada. Andrés González recupera Víctor Márquez i Joserra. D'altra banda s'espera el debut d'Eric Zárate, ja veurem si titular o sortint des de la banqueta. El migcentre Carlos Olmo ha rebut aquesta setmana el trànsfer de la Federació Croata i quan es recuperi dels seus problemes físics també podrà estar a punt.

Les penyes s'uniran a la graderia

Les dues penyes, Sentiment Immortal i Frente Blanquiazul, s'uniran a la graderia per pintar de color i blanc-i-blau Les Grases. A més de les penyes el club espera una gran resposta de l'afició que ha de reconèixer el gran esforç que està fent la directiva per construir un gran projecte esportiu de ciutat.

UE Olot, un dels grans favorits

Per pressupost, plantilla i afició -un de les aficions més fidels del futbol català actual- els olotins buscaran el retorn per la via ràpida a Segona B. I és que el descens dels granes va sorprendre ja que el club que dirigeix Joan Agustí havia fet una gran aposta per consolidar-se al futbol professional. Malauradament la fortuna va girar l'esquena i ara els garrotxins maldaran pel que han definit com la reconquesta. I qui millor per encapçalar el retorn a la categoria perduda que l'il·lustre i carismàtic Ramon Maria Calderé. Calderé ha renovat la confiança en set jugadors i n'ha incorporat tetze. El golejador Marc Mas, ex Peralada i que ja ha fet quatre gols, representa molt bé l'esperit del renovat Olot: futbol ràpid, joc dinàmic i gran capacitat per fer gol. De fet set gols en dos partits: 3 a l'Ascó i 4 al Júpiter són una bona carta de presentació. El tècnic de Vila-Rodona, en declaracions al mitjans locals, ha elogiat el futbol pacient i atrevit del Santfeliuenc.

El rival en dades: Unió Esportiva Olot Any de fundació: 1921 President: Joan Agustí Indumentària: samarreta grana i pantaló blau Estadi Municipal d'Olot Aforament: 3.500 espectadors Temporades a Segona B: 3 Temporades a Tercera: 28 Plantilla:

Porters: August Conesa Quintanas (Girona B)

Defenses: Blázquez, Jose Martínez, David Bigas, Micaló (Formentera), Lluc Banús (Peralada) i David Escudero (Atl Saguntino)

Migcampistes: Abel Solé, Hèctor Simón, Èric Vilanova (Figueres), Litus Sala (Girona, juvenil) i Roger Vidal.

Davanters: Uri Santos, Marc Mas (Peralada), Dembo (Llagostera B), Amargant (EF Bosc de Tosca) i Sergio Álvarez (Farners).

Què va passar a l'últim Santfe-Olot? Primera Catalana, jornada 14 (28-11-2010) Santfeliuenc 1 (Quiles, 31') - Olot 1 (Roger Vidal, 28')

#primerequipo #ueolot #terceradivisión #grupov #temporada201617