Rumb a Manlleu amb ganes de sumar


Setmana de tranquil·litat i alegria. La victòria gran contra l'Olot va demostrar que aquest Santfe 2016-2017 pot tractar d'igual a igual el rival més complicat. El Manlleu arriba a la quarta jornada amb un balanç de dues derrotes i un empat. Els quadribarrats voldran canviar la dinàmica i donar la primera victòria a una afició que en els últims temps no ha vist bons resultats. El partit no es jugara al Municipal d'Esports sinó a l'annex, ja que al camp habitual i històric dels osonencs s'està replantant la gespa.


AEC MANLLEU - SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: VICENTE MUÑOZ BARQUERO (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP ANNEX MUNICIPAL D'ESPORTS MANLLEU

JORNADA: 4

DISSABTE 10 SETEMBRE

HORARI: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu (105.3 FM i online), @SantfeliuencFC, @AECManlleu

TEMPS PREVIST: CEL AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 23 GRAUS


Setmana de tranquil·litat i alegria. La victòria gran contra l'Olot va demostrar que aquest Santfe 2016-2017 pot tractar d'igual a igual el rival més complicat. El Manlleu arriba a la quarta jornada amb un balanç de dues derrotes i un empat. Els quadribarrats voldran canviar la dinàmica i donar la primera victòria a una afició que en els últims temps no ha vist bons resultats. El partit no es jugara al Municipal d'Esports sinó a l'annex, ja que al camp habitual i històric dels osonencs s'està replantant la gespa.


Per al partit d'aquest dissabte Andrés González vol que els jugadors continuïn amb la mateixa predisposició i lluitin per tres punts molt importants per començar a fer botí. Éric Pacheco enfila el tram final de la recuperació i caldra seguir l'evolució de Joserra i Carlos Olmo.

Ràdio Sant Feliu a partir de les 17.45

Ràdio Sant Feliu serà en directe des de Manlleu un quart d'hora abans de l'inici. En aquest cop la veu de Rubén Cordero ens portarà totes les emocions.

AEC Manlleu, a buscar la primera victòria

Els quadribarrats de l'Osona han continuat el discret tram final de temporada i no acaben d'aixecar el vol. Un primer bon resultat a Castelldefels (2-2) no ha tingut continuïtat ni contra Ascó ni contra Júpiter. Ara, Miquel Muñoz, un entrenador que coneix la casa i que el curs passat va despuntar al Farners, vol que els seus jugadors despertin.Els veterans Manel Sala i Canals són els referents d'una plantilla amb il·lusió i ganes de fer coses interessants i donar alegries una afició que últimament no viu grans alegries. Per al matx contra el Santfe és baixa el lesionat Óscar Uroz i són dubte el davanter Manel Sala i Jandro.

El rival en dades Agrupaciço Esportiva Cultural Manlleu Any de fundació: 1931 President: Francesc Soler Indumentària: samarreta quadribarrada i pantaló vermell Estadi: Municipal d'Esports Aforament: 3.000 espectadors Temporades a Segona B: 8 Temporades a Tercera: 28 Web: aecmanlleu.com Twitter: @AECManlleu Plantilla Porters: Charly (Damm, juvenil) i Hayden (Sants B) Defenses: Ot, Canal, Abde (Girona, juvenil), Dan Coll (Cornellà, juvenil), Marc Garcia (Rubí) i Mate (Peralada). Migcampistes: Seuma, Martí Soler, Jandro (Montañesa), Fredi (Tona), Miki Poveda (Manresa), Iván Fernández (Peralada) i Cristian Martínez (Roda Ter). Davanters: Manel Sala, Pol Coll, Óscar Urzo, Aumatell i Aleix Trulls (Abadessenc). Què va passar a l'últim Manlleu - Santfe? Tercera Divisió, jornada 1 (22-08-2016) Manlleu 0 Santfeliuenc 0