Tres punts d'or!


Valuós, indiscutiblement molt valuós el triomf del Santfeliuenc a Manlleu. Un clar penal comès a David Romo va servir perquè Jaime Fuentes al minut 88 segellés des dels onze metres la segona victòria consecutiva. Els blanc-i-blaus van saber esperar el seu moment i sense fer un partit brillant sí van tenir l'encert per decantar el matx en els petits detalls de la constància. Un matx d'anades i vingudes i no gaires ocasions que permeten als santfeliuencs seguir pel camí de l'esperança. Els osonencs van jugar amb deu des del minut 53 per l'expulsió de Dan Coll. Hi ha projecte, hi ha equip i Sant Feliu ha de respondre cada quinze dies omplint Les Grases. El proper dissabte contra l'Ascó, més.


AEC MANLLEU 0 - SANTFELIUENC FC 1 (JAIME FUENTES, DE PENAL, 88')

ÀRBITRE: VICENTE MUÑOZ BAQUERO (DELEGACIÓ VALLÈS OCCIDENTAL)

ANNEX MUNICIPAL D'ESPORTS

ASSISTÈNCIA: 200 ESPECTADORS

TEMPS: TARDA QUE VA COMENÇAR AMB UN XÀFEC TORRENCIAL I QUE VA ACABAR AMB EL CEL MIG SERÈ; TEMPERATURA DE 22 GRAUS


Valuós, indiscutiblement molt valuós el triomf del Santfeliuenc a Manlleu. Un clar penal comès a David Romo va servir perquè Jaime Fuentes al minut 88 segellés des dels onze metres la segona victòria consecutiva. Els blanc-i-blaus van saber esperar el seu moment i sense fer un partit brillant sí van tenir l'encert per decantar el matx en els petits detalls de la constància. Un matx d'anades i vingudes i no gaires ocasions que permeten als santfeliuencs seguir pel camí de l'esperança. Els osonencs van jugar amb deu des del minut 53 per l'expulsió de Dan Coll. Hi ha projecte, hi ha equip i Sant Feliu ha de respondre cada quinze dies omplint Les Grases. El proper dissabte contra l'Ascó, més.


L'annex del Municipal de Manlleu va ser l'inusual escenari de la quarta visita santfeliuenc a la ciutat osonenca. Una quarta visita que va estar a punt de quedar en efímera quan un espectacular xàfec amanit amb moments de calamarsada va obligar l'àrbitre a aturar el joc. Només havien passat 180 segons de l'inici. El partit es va reprendre passats 35 minuts malgrat que l'estat del terreny de joc no convencia els equips. El Manlleu va dominar més d'inici però sense que els d'Andrés González temessin pel resultat. Ferri per banda esquerra s'hi deixava veure amb penetracions ben pensades però sense desenllaç fructífer. Al minut 9 els locals van avisar en una acció de Fredi dins l'àrea petita que va tallar de manera providencial Alberto. Els santfeliuencs van mirar de reaccionar i Jaime Fuentes en un llançament de falta molt intencionat va posar la por al cos al porter manlleuenc. El matx va anar consumint minuts amb molt poques històries. El Santfeliuenc va passar a tenir el control i els de Miquel Muñoz gairebé es van oblidar de l'atac. La més clara per al Santfe va arribar al minut 37 quan una pilota es va passejar per l'àrea de Charly Zorrilla sense que ningú fos capaç de posar la cama. Pocs més donaria de si un primer acte presidit per l'estat del terreny de joc i on ningú va voler córrer més riscos dels estrictament necessaris.

La segona part no va alterar gaire el guió. Els de Miquel Muñoz van sortir amb més esma però sense que el sobri Toni Casamayor patís més del compte. Al minut 53, però, una acció marcaria a foc la sort del matx. El local Dan Coll es va passar de frenada en una acció a la línia de mitjos on es va empassar Dani Ortiz. Segona groga i a la dutxa abans d'hora. Era el temps del Santfe. Els locals es va saber refer i aprofitant les reduïdes dimensions del camp van anar cobrint amb dues línies de quatre totes les parcel·les. El Santfeliuenc ho provava de manera aïllada però sense que arribés la gran oportunitat que l'afició desplaçada a Manlleu esperava,. Charly Ruiz al 69' i Éric Ruiz al 71' van coquetejar amb l'ui, però l'ensurt més gran el va posar Martí Soler en una jugada de força per la banda dreta que va trobar la resposta a mida del gran senyor Toni Casamayor. De mica en mica l'esforç i els minuts van pesar a les cames dels locals. El Santfeliuenc es va fer amb el domini de la possessió de pilota i Jaime Fuentes i Carles Tena miraven de trobar el forat que obrís tots els panys que escrivia Vicent Andrés Estellés. La més clara va passar pel cap de David Romo en una rematada massa tímida quan estava sol. Romo no va calcular bé la seva posició de privilegi. El partit es consumia amb el dònut al marcador. Fins que Romo es va inventar una acció en atac i el local Pol Coll va caure en el parany fent-li falta dins l'àrea. Penal inapel·lable que Jaime Fuentes no va desaprofitar l'immillorable gentilesa enganyant el porter. Amb la victòria al sac tocava defensar. Dani Ortiz va mantenir els punts salvant una acció delicada en un atac a la desesperada dels manlleuencs. Punt final i tres punts més... i ja en són sis.. Sumar i sumar per...


Manlleu: Charly Zorrilla, Ot Bofill, Mate (Marc Garcia, 30'), Dan Coll, Banal, Iván Fernández (Pol Coll, 77'), Ricard Seuma, Manel Sala, Martí Soler, Fredi i Aleix Trulls (Jandro, 53').

Santfeliuenc: Toni Casamayor, Éric Ruiz, Alberto, Dani Ortiz, Cuadras, Tena, Ferri (Romo, 61'), Jaime Fuentes, Eric Zárate, Charly Ruiz (Patxi, 77') i Víctor Márquez (Jaume Duran, 74').


Gol: 0 - 1, Jaime Fuentes, de penal, 88'. Àrbitre: Muñoz Baquero, correcte en línies generals. Va amonestar els locals Dan Coll, Manel Sala, Charly Zorrilla, Fredi i Pol Coll; i al santfeliuenc Alberto. Va expulsar amb doble targeta groga Dan Coll (53'). Quadern de notes:

- El Santfeliuenc no va fallar en una camp on es podia sumar. Tres punts molt valuosos per aplanar el camí i fer-nos creure en un projecte molt sòlid.

- David Romo va tornar a ser decisiu. Dos gestos, quatre punts i que passi un altre.

- Dos gols i sis punts, això es rendibilitzar en or cada gol!

- La tromba d'aigua va marcar un partit amb un escenari poc usual i és que el Municipal de Manlleu es troba immers en un decidit canvi de cara.

- El Manlleu va lluitar molt però va evidenciar algunes llacunes que haurà d'anar aprimant si vol aspirar a alguna cosa més que la permanència.