gif-18_19.gif

Últimas noticias

A repetir història a La VernedaRetorn a Le Verneda. El Santfeliuenc viatja a la capital per enfrontar-se un Júpiter que ha tingut un inici de lliga notable i que ha exhibit poder al seu estadi amb dues victòries convincents. El partit es podrà seguir en directe a través de Ràdio Sant Feliu i també al portal informatiu d'Internet de Barcelona Televisió Notícies. Andrés González i els seus futbolistes volen repetir la victòria de la passada temporada.


CE JÚPITER ... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: GONZALO ROMERO FREIXAS (DELEGACIÓ TARRAGONA)

MUNICIPAL LA VERNEDA

JORNADA: 6

HORA: 12

DIUMENGE 25 SETEMBRE

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, BTV notícies (online), Ràdio Marca Barcelona), @SantfeliuencFC, @CE_Jupiter

TEMPS PREVIST: matí amb sol, núvols i possibilitat de pluja; temperatura de 21 graus


Retorn a Le Verneda. El Santfeliuenc viatja a la capital per enfrontar-se un Júpiter que ha tingut un inici de lliga notable i que ha exhibit poder al seu estadi amb dues victòries convincents. El partit es podrà seguir en directe a través de Ràdio Sant Feliu i també al portal informatiu d'Internet de Barcelona Televisió Notícies. Andrés González i els seus futbolistes volen repetir la victòria de la passada temporada.


A seguir sumant. Andrés González és conscient que partits com el d'aquest diumenge valen més que tres punts ja que grisgranes i santfeliuencs són equips de potencial similar. La bona marxa dels blanc-i-blaus arran de la victòria in extremis contra l'Olot s'ha de veure confirmada ara que arriba un calendari sobre el paper més suau. Per a La Verneda, l'entrenador santfeliuenc no podrà disposar dels lesionats Dani Maldonado, Carlos Olmo i Eric Zárate.


La directiva santfeliuenca ha fet una crida perquè siguin molts els seguidors que acompanyin l'equip en aquest desplaçament tan accessible. I si no és així, el podreu seguir a través de Ràdio Sant Feliu o el canal d'Internet de Barcelona Televisió.

El Júpiter es reinventa

Bon inici de lliga per a l'equip de Sant Martí. Hi havia molts dubtes del rendiment d'un conjunt que havia perdut figures de la mida de Kuku (Wigry Suwalski, segona polonesa), Josu (Vilafranca), Gueri (Cerdanyola) o Javi Santolalla (Sant Andreu). Juanjo García, bon coneixedor del futbol català i que suma vuit entorxats a la banqueta jupiterista, ha sabut sacsejar la plantilla amb fitxatges notables com ara Eric Blasco (Cerdanyola), Rafa Murillo (Prat), Jacobo Munárriz (Levante, juvenil), David Bauli (Granollers), Ángel Pérez (Terrassa) o Dani Lee (Mirandés B). Tot plegat i amb les cares conegudes que van renovar, a La Verneda esperen passar un any tranquil.

El rival en dades:

Club Esportiu Júpiter

Any de fundació: 1909

President: Joan Rión

Indumentària: samarreta gris-i-grana i pantaló gris

Municipal La Verneda

Aforament: 2.500 espectadors

Temporades a Tercera: 48

Web: cejupiter.cat

Twitter: @CE_Jupiter


Plantilla:

Porters: Víctor Colchero i Andrés Díez (Hospitalet).

Defenses: Rafa Murillo (Prat), Dani Prieto (Masnou), Sergi Pérez, Adri Escribano, Marc González, Julen Axpe (Aurrerá Vitoria), Roger Aleu (Espanyol, juvenil) i Pep Mateu (Josep Maria Gené).

Migcampistes: Marcos López (Inter Leipzig), Vives, Dani Lee (Mirandés B), Prat, Jacobo Munárriz (Levante, juvenil) i Ruchi (juvenil).

Davanters: Mechi, David Bauli (Granollers), Pau Darbra, Eric Blasco (Cerdnayola) i Ángel Pérez (Terrassa).

Què va passar a l'últim Júpiter - Santfe? Tercera Divisió, jornada 7 (8 novembre) Júpiter 0 Santfeliuenc 2 (David Toro, 40' i Quiles, 67')

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat