PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

gif-18_19.gif

Últimas noticias

COMUNICAT OFICIAL

17/10/2019

COMUNICAT OFICIAL

14/10/2019

Golejada per a la reflexió

13/10/2019

El Santfe visita l'Europa més enratxat

12/10/2019

1/2
Please reload

Felicitats, Jordi. I moltes gràcies!

22 Jan 2016

 

El gran Jordi Juvanteny segueix elevant la imatge de Sant Feliu als cels. El gran pilot de la ciutat es va proclamar per tretzè cop (12 + 1) campió del Dakar en la categoria 6.6 amb el seu camió Man de 14 tones i en l'equip KH-7 Epsilon fent duet amb José Luis Criado.

 

Si per a tothom la victòria de Juvanteny és una alegria, per al Santfeliuenc es una alegria doble atès que el nostre pilot corre amb la marca del Santfeliuenc Futbol Club pintat al lateral del seu camió. No podem estar més agraïts a una persona que universalitza el nostre esport i que de pas passeja per tot el món el nostre nom en aquests dies de celebracions per al degà de la ciutat.

Please reload