Dies de derbi


L'únic derbi 2016-2017. Castelldefels i Santfeliuenc protagonitzaran a Els Canyars l'únic partit amb dos representants comarcals. El Santfeliuenc torna a la ciutat marinera després d'una temporada en què els grocs van passar per Primera Catalana. Sortosament els de Miki Carrillo van exhibir decisió per recuperar la Tercera a la primera. Les directives dels dos clubs han arribat a un acord que permetrà als socis del Santfeliuenc accedir a l'estadi per només 5€. Les penyes blanc-i-blaves han anunciat un viatge massiu.

UE CASTELLDEFELS - SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: GERARD BRULL ACERETE (DELEGACIÓ GIRONA)

ESTADI MUNICIPAL ELS CANYARS

JORNADA: 7

HORA: 12

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Ràdio Castelldefels, Ràdio Marca Barcelona, @SantfeliuencFC, @uecastelldefels

TEMPS PREVIST: CEL AMB SOL I NÚVOLS I TEMPERATURA DE 22 GRAUS


L'únic derbi 2016-2017. Castelldefels i Santfeliuenc protagonitzaran a Els Canyars l'únic partit amb dos representants comarcals. El Santfeliuenc torna a la ciutat marinera després d'una temporada en què els grocs van passar per Primera Catalana. Sortosament els de Miki Carrillo van exhibir decisió per recuperar la Tercera a la primera. Les directives dels dos clubs han arribat a un acord que permetrà als socis del Santfeliuenc accedir a l'estadi per només 5€. Les penyes blanc-i-blaves han anunciat un viatge massiu.


Cal seguir sumant contra un rival teòricament de la lliga del Santfe per a la zona central. Andrés González ha treballat de valent per recuperar els seus futbolistes de cara a un derbi molt important ja que sumar els tres punts suposaria fer una salt de qualitat i situar el renovat projecte a la part tranquil·la de la classificació. Les últimes visites al feu castelldefellenc han estat propicies i s'han saldat amb sengles victòries per 1 a 2 (2013-2014/2014-2015). Els blanc-i-blaus miraran de resoldre una de les assignatures pendents a la primera part de la competició: la dificultat de fer gols.

Acord entre les dues directives

Les directives del Castelldefels i el Santfeliuenc ha establert un acord de reciprocitat pel qual els socis de cada club pagaran 5€ tan a Els Canyars com a Les Grases. Una iniciativa molt encertada que ha d'animar tots els seguidors blanc-i-blaus a fer un dels desplaçaments més propers de la lliga.

UE Castelldefels, a buscar la consolidació

Tercera etapa a Tercera Divisió de l'equip groc. Castelldefels torna a tenir un equip a Tercera després de viure un any a l'infern de la Primera Catalana. Miki Carrillo, un entrenador de llarg recorregut a la categoria, repeteix per tercera temporada en la banqueta d'un club que busca la tranquil·litat després de passar per circumstàncies complicades. El retorn a la categoria nacional está sent irregular -una victòria, dos empats i tres derrotes- per bé que a la ciutat veïna es té la convicció decididia que l'equip respondrà a l'objectiu de la permanència. La renovació de la columna vertebral de l'ascens, amb la gran atracció del golejador de gran record a Sant Feliu Jairo Conesa, i les altes de futbolistes interessants i de futur: Adri Alonso i Carlos Contreras (Vilanova), Jaume Aparicio (Santboià), Javo Morales (Girona B), Ion Vázquez (Prat) i Isaac Maldonado (Terrassa). Mario i Alegre no podran ser al derbi per lesió.

El rival en dades: Unió Esportiva Castelldefels Any de fundació: 1948 President: Adolfo Borgoño Indumentària: samarreta groga i pantaló blau Municipal Els Canyars Aformanent: 2.000 espectadors Temporades a Tercera: 13 Web: uecastelldefels.com Twitter: @uecastelldefels

Plantilla

Porters: Manu Martín (Terrassa) i Dani Lledó (Prat)

Defenses: Marc Martínez, Juanito, Javi Calvo, Alegre, Javi Morales (Girona B) i Toti Dimènech (Santa Coloma Futbol Sala)

Migcampistes: Jorge Sánchez, Mario, Patrick,Óscar García (Igualada), Ion Vázquez (Prat), Sergi Cabre (Castelldefels, juvenil), Isaac Maldonado (Terrassa) i Jaume Aparicio (Santboià)

Davanters: Cervantes, Jairo, Miki Gustà, Adri Alonso (Vilanova) i Carlos Contreras (Vilanova)


Què va passar a l'últim Castelldefels - Santfe?

Tercera Divisió, jornada 8 (12-10-2014)

Castelldefels 1 (Cervantes, 58') - Santfeliuenc 2 (Cano, 14' i Nacho Ruiz, 74')