A marcar distàncies


Partit més que important. El Santfeliuenc necessita sumar els tres punts i marcar distància amb la zona calenta que aquesta temporada podria ser més calenta que mai si la davallada de Segona B a Tercera segueix les passes actuals. El Cerdanyola arriba a Les Grases amb nou punts i només dues victòries, molt per sota del que tothom esperava d'un bloc tan consolidat com el que dirigeix Toni Carrillo i que la temporada passada es va erigir en revelació.

SANTFELIUENC FC - CERDANYOLA CF

ÀRBITRE: BRUNO MONTORO FERREIRO (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 12

DISSABTE 29 OCTUBRE

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @CERDANYOLAFC i @Radio_SantFeliu

TEMPS PREVIST: CEL SERÈ, TEMPERATURA DE 18 GRAUS

Partit més que important. El Santfeliuenc necessita sumar els tres punts i marcar distància amb la zona calenta que aquesta temporada podria ser més calenta que mai si la davallada de Segona B a Tercera segueix les passes actuals. El Cerdanyola arriba a Les Grases amb nou punts i només dues victòries, molt per sota del que tothom esperava d'un bloc tan consolidat com el que dirigeix Toni Carrillo i que la temporada passada es va erigir en revelació.

No es pot fallar. La primera volta enfila un tram especialment transcendent de la lliga i el Santfeliuenc està obligat a sumar una victòria que refermi un projecte renovat que fins al moment està complint de manera notable. Andrés González coneix molt bé les virtuts del seu rival ja que coneix encara més bé l futbol que agrada Toni Carrillo. L'entrenador santfeliuenc podrà disposar de Víctor Márquez i caldrà veure l'evolució de Dani Ortiz i Joserra. Per la seva banda, l'ex del Cerdanyola Cuadras i Carles Olmo tornaran a descansar.

Es vol un gran ambient a Les Grases La directiva del Santfeliuenc apel·la al suport de tota la ciutat per viure un dissabte important que pot marcar el camí del Santfe en aquesta lliga. Una victòria aproximaria als blanc-i-blaus als vint punts i el faria dormir en una molt bona posició. El Cerdanyola acumula necessitats

Sorpresa al Vallès. El Cerdanyola es postulava com un dels ousiders gràcies a la bona campanya anterior i a la notable plantilla confegida per Toni Carrillo. Tanmateix els verd-i-blancs no han complert amb les previsions i arriben a Les Grases amb una puntuació exígua en un inici en què s'ha posat en relleu la dificultat de guanyar. Només en dues ocasions els seguidors cerdanyolencs han tastat la victòria. La renovació de la plantilla revelació dels curs passat a més de fitxatges destacats com Elhadji i Jónathan Collado (Prat), Ramon Rovira (Europa), Aitor Torres (Granollers) o el recent incorporat Juanpi (Sabadell B) no han servit fins ara per anar més enllà del setzè lloc.

El rival en dades Club de Futbol Cerdanyola Any de fundació: 2006 President: Felipe López Indumentària: samarreta verd-i-blanca i pantaló blanc Estadi Nou Fontetes Aforament: 1.500 espectadots Temporades a Tercera: 4 Web: cfc.cat Twitter: @CERDANYOLAFC Plantilla: Porters: Carlos Avilés i Óliver (Santfeliuenc). Defenses: Aitor, Víctor Duran, Raúl Barriendos, Aitor Torres (Granollers) i Dani Martí (sense equip/Cornellà). Migcampistes: Pitu Plazuelo, Oriol Molins, Álex Torres, Juli, Valderas, Gueri (Júpiter), Ramon Rovira (Europa) i Marc Fernández (juvenil). Davanters: Daisuke, Jota, Elhadji (Prat), Jónathan Collado (Prat). Què va passar a l'últim Santfe-Cerdanyola? Tercera Divisió, jornada 6 (26-09-2015) Santfeliuenc 0 Cerdanyola 1 (Sergio Ginés, 47')

#previa #primerequipo #temporada201617 #terceradivisión #grupov #cerdanyolafc