Derrota amb seqüeles


Derrota que fa mal i encara en fa més les probables conseqüències, ja que al minut 61 Éric Pacheco va ser travat pel defensa local Pere Segarra a la línia de mitjos. El bravíssim interior esquerra blanc-i-blau va rebre el fort impacte al genoll. Les mostres de dolor van ser més que evidents i el silenci es va estendre per tot Nou Barris. Caldrà esperar el diagnòstic però amb la prudència que obliga una circumstància així no seria estrany que Éric hagués de passar un temps allunyat dels terrenys de joc. Una notícia molt desagradable en un partit que no va ser bo i que es va resoldre en una acció aïllada marca de la casa dels locals. Massa premi per tan poca cacera. El Santfeliuenc va arribar a l'àrea però va esperar al final per les aproximacions més perilloses. Malauradament i en sengles posició de privilegi ni Ferri ni Eric Zárate van encertar amb la xarxa quan els minuts es consumien en l'oblit. Derrota preocupant que estreny la classificació per la part mitja baixa. Tocarà gestionar un calendari complicat amb el Terrassa i el Sant Andreu com a propers adversaris. No podem abaixar la guàrdia.

CF MONTAÑESA 1 (SEGARRA, 24') - SANTFELIUENC FC 0

ÀRBITRE: JOEL LUCEÑO SORIANO (DELEGACIÓ DE TARRAGONA)

MUNICIPAL DE NOU BARRIS

ASSISTÈNCIA: 600 ESPECTADORS

MATÍ AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 13 GRAUS

Derrota que fa mal i encara en fa més les probables conseqüències, ja que al minut 61 Éric Pacheco va ser travat pel defensa local Pere Segarra a la línia de mitjos. El bravíssim interior esquerra blanc-i-blau va rebre el fort impacte al genoll. Les mostres de dolor van ser més que evidents i el silenci es va estendre per tot Nou Barris. Caldrà esperar el diagnòstic però amb la prudència que obliga una circumstància així no seria estrany que Éric hagués de passar un temps allunyat dels terrenys de joc. Una notícia molt desagradable en un partit que no va ser bo i que es va resoldre en una acció aïllada marca de la casa dels locals. Massa premi per tan poca cacera. El Santfeliuenc va arribar a l'àrea però va esperar al final per les aproximacions més perilloses. Malauradament i en sengles posició de privilegi ni Ferri ni Eric Zárate van encertar amb la xarxa quan els minuts es consumien en l'oblit. Derrota preocupant que estreny la classificació per la part mitja baixa. Tocarà gestionar un calendari complicat amb el Terrassa i el Sant Andreu com a propers adversaris. No podem abaixar la guàrdia.

Petita revolució en un camp que ho demanava. Andrés González es va atrevir provant una dupla ofensiva fins ara inèdita en l'onze dels de sortida: Patxi/Eric Zárate. L'entusiasme sense fils i la qualitat al servei del gol. I durant els primers minuts la cosa va convidar a l'optimisme. I és que els 300 segons inicials es van jugar al camp barceloní amb un Santfeliuenc pressionant i forçant un parell de serveis de cantonada, i dibuixant a la cara dels locals uns nervis d'abans d'hora. Els locals de mica en mica van anar drenant la pressió blanc-i-blava. Al minut 12 una falta d'entesa entre Víctor Márquez i Toni Casamayor va posar l'ai al cor de la parròquia santfeliuenca. Sortosament l'omnipresent Pedro García no va estar a temps d'aprofitar la gentilesa. L'acció, però, va introduir un senyal de confiança als de Nou Barris que un minut després hi tornaven amb un cop de cap de Pere Segarra que es va marxar fora. I quan el partit s'endinsava en la rutina, una jugada assajada va canviar el guió de la pitjor manera. El central Pere Segarra en primera acció i el central Pere Segarra en segona acció va agafar a contrapèl la defensa santfeliuenca i amb el cap foradava la porteria pel centre. Un cop fort i en un camp molt poc propici per rebre un gol. El Santfeliuenc es va mirar de refer i sense trobar una enorme fluïdesa ofensiva sí la va tenir en dues ocasions. Primer en una jugada de Dani Maldonado 27' que es va estavellar a les cames de l'atrafegada defensa barcelonina i després Éric Pacheco 39' en una rematada més que intuïtiva des del vèrtex de làrea gran que va obligar lluir-se Tato Burgada. Instants finals de 45 minuts amb poques coses per a tant botí per als de Nou Barris.

Calia capgirar el rumb per no emprendre el viatge de retorn a casa de buit. De nou el Santfeliuenc va sortir decidit i pressionant. Jaime Fuentes va agafar els galons de lideratge per distribuir-ne el joc. Tanmateix la possessió de pilota no es va traduir d'inici en arribades clares a l'àrea. I al minut 61 la pitjor acció. Una entrada a destemps de Pere Segarra a l'altura del mig del camp deixava Éric Pacheco fora de combat i amb expressions de dolor preocupants. Silenci tallant que es va estendre també a la sorollosa graderia local i retirada a la banda empès pels companys. Andrés González davant l'evidència de la reacció s'ho va jugar i va posar-hi tota l'artilleria ofensiva: Romo, Ferri i Guille Sarmiento. Però col·leccionar al camp futbolistes ofensius no garanteix res si la pilota no flueix amb garanties. Els locals van mirar d'aprofitar el despoblament defensiu santfeliuenc a través de contracops un xic desordenats que aixecaven més passió a la graderia que perill real. I amb el matx a les acaballes i els segons agonitzant les dues més clares. Ferri al minut 88 no va ser capaç de rematar amb força quan estava en una posició de privilegi al llindar de l'àrea petita. I al minut 92 una passada en profunditat de Jaime Fuentes no la va saber aprofitar Eric Zárate. El control deficient va passar una caríssima factura a l'ex davanter de l'Albacete B. I entre el neguit i la decepció passaven noranta minuts que deixen al Santfeliuenc estancat als 15 punts i amb un calendari per endavant per fer-s'ho mirar.

CF Montañesa: Tato Burgada, Santos, Alberto García, (Edu Domingo, 83'), Segarra, Payán, Rubén, Toni Pérez (Pau López, 70'), Uri Escabrós, Dani Sánchez, Pedro García (Joel, 75') i Montoro.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Éric Ruiz, Jaume Duran (Guille Sarmiento, 75'), Victor Márquez, Alberto, Tena, Maldonado (Ferri, 70'), Jaime Fuentes, Patxi, Eric Zárate i Éric Pacheco (Romo, 63').

Gol: 1 -0 Pere Segarra, 24'.

Àrbitre: Luceño Soriano, la seva actuació va ser regular. Només va afegir tres minuts quan se n'havien perdut més de sis. Va amonestar els locals Alberto García, Segarra, Uri Escabrós i Montoro; i als santfeliuens Alberto i Patxi.

Quadern de notes:

- Quarta derrota de la temporada. Els santfeliuencs no han sabut aprofitar la part central de la primera volta per posar terra de per mig amb les posicions calentes.

- Éric Pacheco va protagonitzar de manera involuntària l'acció més lletja. Creuem els dits perquè la lesió sigui el més lleu possible i el puguem tornar a veure aviat.

- El Santfeliuenc segueix sense resoldre l'assignatura llargament mantinguda en el temps del gol.

- La Montañesa va viure de rendes i amb aixó en va tenir prou per sumar tres punts.

Galeria d'imatges


#primerequipo #terceradivisión #grupov #prensa #montañesacf #temporada201617