gif-18_19.gif

Últimas noticias

Partit de morro dur a la "Bombonera" de Nou Barris


Déu n'hi do el partit que ens espera a Nou Barris. El Santfeliuenc viatja per quarta vegada a Tercera a un dels escenaris més exigents. I en aquesta ocasió amb un rival, la Montañesa, que viu un moment delicat a la classificació amb 11 punts i només dues victòries. Els blanc-i-blaus, a més, han vist créixer aquesta setmana un nou inquilí al vestidor amb l'arribada del migcampista Ion Vázquez. El basc va jugar la passada temporada al Prat on va aconseguir l'ascens a Segona B. Una incorporació d'altura per consolidar una mica més el projecte 2016-2017.

CF MONTAÑESA - SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: JOEL LUCEÑO SORIANO (DELEGACIÓ TARRAGONA)

MUNICIPAL DE NOU BARRIS

JORNADA: 13

DIUMENGE 6 NOVEMBRE

HORA: 12

PER SEGUIR EN DIRECTE: Radio Sant Feliu, Ràdio Marca Barcelona, @SantfeliuencFC,

TEMPS PREVIST: MATÍ AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 12 GRAUS


Déu n'hi do el partit que ens espera a Nou Barris. El Santfeliuenc viatja per quarta vegada a Tercera a un dels escenaris més exigents. I en aquesta ocasió amb un rival, la Montañesa, que viu un moment delicat a la classificació amb 11 punts i només dues victòries. Els blanc-i-blaus, a més, han vist créixer aquesta setmana un nou inquilí al vestidor amb l'arribada del migcampista Ion Vázquez. El basc va jugar la passada temporada al Prat on va aconseguir l'ascens a Segona B. Una incorporació d'altura per consolidar una mica més el projecte 2016-2017.


Partit que sempre desperta interès. La visita del Santfeliuenc a la "Bombonera" de Nou Barris acostuma a ser un dels partits de referència al llarg de la temporada. La sana rivalitat entre barcelonins i santfeliuencs s'ha posat en relleu les últimes campanyes i enguany accentuada per la inhabitual situació de la Montañesa. Per a diumenge, Andrés González podrà disposar de Carlos Olmo, que ha rebut l'alta mèdica. Charly Ruiz i Cuadras hauran d'esperar alguns dies per reincorporar-se al grup.

Ion Vázquez, una incorporació per al mig del camp

El Santfeliuenc ha fet oficial la contractació del migcampista Ion Vázquez Vera. Ion va néixer a Irun (Guipúscoa) el 16 d'agost de 1988. Format a la pedrera del CD Behobia va acabar ingressant en el club més important de la ciutat fronterera, l'històric Real Unión. Amb els txuri beltz va jugar durant vuit temporades per acabar la seva etapa al País Basc amb el Pasaia del grup IV de Tercera. L'any passat va signar pel Prat. Amb els potablava va jugar 15 punts, va signar un parell de gols i va gaudir de minuts en l'eliminatòria d'ascens a Segona B davant l'Osasuna B. Aquesta temporada Vázquez es va incorporar al Castelldefels però fa unes setmanes va decidir canviar d'aires. Ara arriba a Sant Feliu amb la missió de contribuir amb el seu futbol i experiència a consolidar el projecte de Tercera Divisió.


Ion Vázquez, una incorporació notable per consolidar el projecte Santfe 2016-2017


La Montañesa, classificació poc habitual

Estranyesa. Així hauríem de definir la situació per la qual travessa un equip acostumat a navegar per aigues més encalmades. Tanmateix la incapacitat de sumar de tres en tres ha abocat els d'Antonio Escudero a una situació poc habitual: catorzè classificat i només dues victòries. Caldrà veure si és la fotografia congelada d'un moment encara prematur de la competició o la nova realitat que haurà de superar enguany un conjunt que sempre compta amb el suport de la seva entregada afició i que ja suma vuit entorxats a Tercera. Per al present exercici, Escudero va confiar en la base que la temporada passada va coquetejar de nou amb les posicions de play-off amb el reforç de futbolistes de qualitat contrastada a la categoria com ara Payán (Sant Andreu), Diego (Cerdanyola), Pau López (Rubí) o Carles Montoro (Europa).

El rival en dades Club de Futbol Montañesa Any de fundació: 1926 President: Emilio Llamas Indumentària: samarreta groc i negra i pantaló negre Estadi: Municipal de Nou Barris Aforament: 2.500 espectadors Temporades a Tercera: 8 Web: cfmontanyesacf.com Twitter: @MONTANYESA

Plantilla:

Porters: Tato Burgada i Víctor Cocera.

Defenses: Jose Santos, Alberto García, Pere Segarra, Payán (Sant Andreu), Rubén i Uri Escabrós.

Migcampistes: Dani Sánchez, Edu Domingo (Masnou), Marc García (Damm) i Joshua.

Davanters: Pedro García, Toni Pérez, Diego Fernández (Cerdanyola) i Carles Montoro (Europa).

Què va passar a l'últim Monta-Santfe? Tercera Divisió, jornada 4 (20-09-2015) Montañesa 1 (Toni Pérez, 80')

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat