PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

gif-18_19.gif

Últimas noticias

COMUNICAT OFICIAL

17/10/2019

COMUNICAT OFICIAL

14/10/2019

Golejada per a la reflexió

13/10/2019

El Santfe visita l'Europa més enratxat

12/10/2019

1/2
Please reload

Partit de luxe a Les Grases

12 Nov 2016

 

Xoc de trens a Les Grases. El Santfeliuenc rep a un dels grans clàssics del futbol català en el que serà una gran tarda de futbol. Els vallesans han fet -i de fet continuen fent- un equip de luxe amb l'obligació de pujar a Segona B, si bé el seu inici no ha estat bo i va costar el càrrec del seu entrenador Toni Rodríguez. Andrés González haurà de fer mans i mánigues per compondre un onze de garanties. Les múltiples baixes estan passant factura. La penya Sentiment Immortal aprofitarà la visita dels egarencs per lliurar Carles Tena la III edició del trofeu Maradona de les Rambles. Es preveu una gran assistència de seguidors visitants. En la retina es conserva la memorable tarda del 24 d'abril de la temporada passada quan els santfeliuencs es van desfer del Terrassa per 3 a 1.

 

SANTFELIUENC FC - TERRASSA FC

ÀRBITRE: DAVID GARCÍA ROSEL (DELEGACIÓ GIRONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA 14

DIUMENGE 13 DE NOVEMBRE

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, Terrassa Digital Ràdio, La voz del socio del @Terrassa FC, 

TEMPS PREVIST: CEL COBERT, TEMPERATURA DE 14 GRAUS

 

Xoc de trens a Les Grases. El Santfeliuenc rep a un dels grans clàssics del futbol català en el que serà una gran tarda de futbol. Els vallesans han fet -i de fet continuen fent- un equip de luxe amb l'obligació de pujar a Segona B, si bé el seu inici no ha estat bo i va costar el càrrec del seu entrenador Toni Rodríguez. Andrés González haurà de fer mans i mánigues per compondre un onze de garanties. Les múltiples baixes estan passant factura. La penya Sentiment Immortal aprofitarà la visita dels egarencs per lliurar Carles Tena la III edició del trofeu Maradona de les Rambles. Es preveu una gran assistència de seguidors visitants. En la retina es conserva la memorable tarda del 24 d'abril de la temporada passada quan els santfeliuencs es van desfer del Terrassa per 3 a 1.

 

Gran clàssic a Les Grases. La visita d'un dels transatlàntics del futbol català sempre atrau expectació. I també perquè el Santfeliuenc no es pot adormir si vol arribar al Nadal amb la meitat, o més, dels deures fets. Per això els blanc-i-blaus necessiten sumar de tres en tres, circumstància que només han repetit en tres ocasions. Malauradmaent, però, la visita d'un rival tan poderós coincideix amb l'infermeria funcionant a ple rendiment: Cuadras, Charly Ruiz i Éric Pacheco per lesió, i Alberto per sanció no podran ser entre els 16 convocats. Un maldecap afegit per a Andrés González que sap de la importància dels punts per construir un marge de seguretat amb els llocs calents de la classificació.


Carles Tena recollirà el tercer guardó Maradona de les Rambles

Dia especial per als penyistes. La penya Sentiment Immortal lliurarà Carles Tena el tercer trofeu a la regularitat Maradona de les Rambles. Joan Sabaté, l'il·lustre santfeliuenc que dóna nom al guardó, farà el lliurament.

 

 Terrassa CF, obligat a tot

El Terrassa vol recuperar amb urgència el temps perdut i per això necessita de manera obligada jugar la promoció d'ascens. El primer terç de la lliga no ha respost a les expectatives creades -5 derrotes són masses derrotes- per bé que ningú no dubta que al final l'equip que dirigeix des de fa poques setmanes Agustín Vacas serà entre els quatre primers. Les incorporacions de gran qualitat i nom: Cristian García (Tenerife), Fran Ochoa (Arandina), Amantini i Nils Puchades (Badalona), Raúl Torres i Guillem Savall (Hospitalet), Dani Pujol (Castelló), Manolo Raíllo (Gavà)... obliguen a disputar la promoció i anar de cap a per l'ascens a Segona B. Per al partit a Les Grases el flamant entrenador terrassenc no podrà disposar dels lesionats Marc Vilajosana i Fran Ochoa, ni del sancionat Álex Fernández.


El rival en dades:
Terrassa Futbol Club
Any de fundació: 1906
President: Jordi Cuesta
Indumentària: samarreta vermella i pantaló vermell
Estadi Olímpic
Aforament: 11.500 espectadors
Temporades a Tercera: 37
Web: Terrassafc.com
Twitter: @TerrassaFC

Plantilla:
Porters: Ortega (Granollers) i Sergi Tienda (Sabadell).
Defenses: Xapi Arnau, Andrés Borges, Amantini (Badalona), David López (Europa), Joel Cañaveras (Rubí) i Guillem Savall (Hospitalet).
Migcampistes: Álex Fernández (Europa), Fran Ochoa (Arandina), Raúl Torres (Hospitalet), Guti (Masnou), Cristian García (Tenerife), Casasayas (Avià) i Roger Martínez (Granollers).
Davanters: Joan Grasa, Marc Vilajosana, Raíllo (Gavà),Velillas (Montañesa), Enric Vega (Jabac), Velillas (Montañesa) i Nils Puchades (Badalona).

Què va passar a l'últim Santfe-Terrassa?
Tercera Divisió, jornada 35 (24-04-2016)
Santfeliuenc 3 (Joserra, 52'; Dani Ortiz, 77' i Éric Pacheco, 83') - Terrassa 1 (Ángel de la Torre, 40')

Please reload