gif-18_19.gif

Últimas noticias

Taules trepidants


Un Santfeliuenc èpic. Amb un rosari de baixes: Joserra, Éric Pacheco, Cuadras, Maldonado, Tena, Alberto... el Santfeliuenc va ser capaç de tractar de tu a tu un equip poderós i durant minuts va creure fermament en l'opció els tres punts. Els visitans es van avançar aviat, però la reacció va ser vibrant amb el gol de Guille Sarmiento i ocasions clares. Un punt que hem de considerar valuós per bé que només ha de ser el mirall per reflexar-nos en el camí del tres en tres.

SANTFELIUENC FC 1 (GUILLE SARMIENTO, 5') - TERRASSA FC 1 (NILS PUCHADES, 4')

ÀRBITRE: DAVID GARCÍA ROSEL (DELEGACIÓ GIRONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 675 ESPECTADORS

TEMPS: TARDA VESPRE AMB TEMPERATURA SUAU PERÒ HUMIDA, 15 GRAUS

Un Santfeliuenc èpic. Amb un rosari de baixes: Joserra, Éric Pacheco, Cuadras, Maldonado, Tena, Alberto... el Santfeliuenc va ser capaç de tractar de tu a tu un equip poderós i durant minuts va creure fermament en l'opció els tres punts. Els visitans es van avançar aviat, però la reacció va ser vibrant amb el gol de Guille Sarmiento i ocasions clares. Un punt que hem de considerar valuós per bé que només ha de ser el mirall per reflexar-nos en el camí del tres en tres.

Partit trepidant, intens i molt emocionant que es va poder decantar per a qualsevol dels dos equips en una tarda de futbol del bo i amb Les Grases amb ambient dels dies grans de Tercera. El Terrassa va donar primer i amb urgència. Al minut 4 una espectacular rematada des de 30 metres de Velillas picava al travesser, i Nils Puchades molt atent i en la primera acció amb la samarreta vermella la va enviar a la xarxa en la segona rematada. Tanmateix la resposta del Santfeliuenc va ser tan ràpida com frenètica. 60 segons més tard una pilotada en llarg d'Éric Ruiz la va aprofitar Guille Sarmiento per creuar la pilota i fer inútil l'estirada d'Ortega. I no contents amb això els locals van fregar el segon en una triangulació magnífica entre Guille Sarmiento, Éric Ruiz i Ferri que aquest últim va enviar als núvols a boca de canó i quan tothom cantava el gol. L'afició s'ho passava d'allò més bé i els blanc-i-blaus s'afirmaven amb obstinació. Tot i que la segona part del primer acte va perdre una mica d'intensitat, l'interès i l'emoció no van decaure mai. Guille Sarmiento feia tremolar la defensa vallesana i els vallesans demostraven el segell de qualitat en accions individuals i tirant del joc ràpid. L'ensurt més gran per a la porteria d'Ortega el va rubricar Éric Ruiz en un llançament de falta des de 60 metres que va agafar un pèl avançat el porter roig. Les Grases va tremolar de passió.

La segona part va començar amb el Terrassa decidit a endur-se els tres punts. Cristian al minut 49 va tenir una de molt clara però no la va saber encertar. Els d'Agustín Vacas atrinxeraven al Santfeliuenc al seu àrea però els d'Andres González responien amb rigor defensiu, i quan no emergia de manera colossal Toni Casamayor que en dues ocasions va demostrar el seu poder. Primer en una acció individual brillant de Joan Grasa (63') i després amb unes mans prodigioses per respondre a un xut des de la frontera de l'àrea gran de Velillas. Andrés González va oxigenar l'atac local amb la sortida d'Eric Zárate i, de mica en mica, els blanc-i-blaus van recuperar el pols ofensiu. Una combinació a l'interior de l'àrea entre Zárate i Ferri la va culminar el jove combatiu Jaume Duran amb un xut que va obligar a treballar de valent Ortega. Amb el partit trencat i els santfeliuencs amb deu per l'expulsió de Víctor Márquez, els visitants es van abocar a l'atac de manera desesperada però mai van exposar arguments ofensius sòlids per superar el robust entramat defensiu blanc-i-blau.

Just repartiment de punts en un partit vibrant, intens i que va tenir moltes històries. Un punt que va satisfer més al Santfeliuenc en una gran tarda de futbol. El Terrassa suma però no acaba de respondre a les expectatives.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Éric Ruiz, Jaume Duran, Víctor Márquez, Dani Ortiz, Ion Vázquez, Guille Sarmiento, Jaime Fuentes, Patxi (Eric Zárate, 65'), Romo (Morgado, 88') i Ferri (Olmo, 84').

Terrassa FC: Ortega, David López, Amantini, Joel, Raúl Torres, Marc de Val, Cristian, Joan Grasa (Dani Pujol, 82'), Raíllo, Nils Puchades i Velillas.

Gols:

0 – 1, Nils Puchades, 4'

1 – 1, Guille Sarmiento, 5'

Àrbitre: Garcia Rosel. La seva actuació va ser irritant per al Santfeliuenc. Va ensentar targeta groga als locals Víctor Márquez, Ion Vázquez, Eric Zárate i Tena (banqueta); i als visitants Marc de Val, David López i Amantini. TV per doble groga: Víctor Márquez (80').

Incidències:

Carles Tena va rebre la tercera edició del Maradona de les Rambles al jugadro més regular de la temporada 2015-2016 de mans de Joan Sabaté i amb el testimoni del president de Sentiment Immortal Jaime Jiménes i del vocal Íker Alquézar. Ion Vázquez i Carles Olmo van debutar amb la samarreta blanc-i-blava. Luismi Marín es va acomiadar del quadre tècnic. El seu destí: el primer equip femení del RCD Espanyol.

Quadern de notes:

- Els 16 punts no acaben de fer justícial al bon futbol i la lluita constant d'aquest renovat Santfeliuenc 2016-2017. Els resultats han d'acabar d'arribar per viure una temporada tranquil·la.

- Guille Sarmiento torna a ser el gran Guille que va explotar l'any passat. Amb minuts i confiança el talentós Guille ha de marcar distàncies.

- L'afició de nou de deu. Com ja és habitual, la visita del Terrassa va despertar una expectació enorme.

- El Terrassa va posar en relleu el seu segell de qualitat però amb això no n'hi prou per transitar per aquesta Tercera tan exigent.

#primerequipo #prensa #terceradivisión #grupov #terrassafc #temporada201617 #GuilleSarmiento #CarlesTena

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat