gif-18_19.gif

Últimas noticias

Aquest no és el camí!


Un Santfeliuenc irreconeixible va rebre una de les golejades de la temporada. Els locals van anar sumant gols (els sis en una franja de 55 minuts) com pluja fina i sense resistència. Una derrota severa que convida a la reflexió, l'esmena i la reacció. Les baixes són importants, certament, no obstant no han de servir d'excusa que justifiqui la pobre imatge exhibida en un dels millors escenaris de la categoria. Dels últims 18 punts en joc, els blanc-i-blaus només n'han sumat 4. I ara cal afrontar quatre finals -Granollers, Palamós, Sabadell B i La Jonquera- que semblen més que decisives per gaudir d'uns Nadals tranquils. Cal una reacció clara i contundent.

UE SANT ANDREU 6 (JORGE MUÑOZ, 12'; ARJONA, 23'; DAVID TORO, 33'; JORGE MUÑOZ, 43'; TON ALCOVER, 55' I DAVID TORO, 67') -SANTFELIUENC FC 2 (ALBERTO, 40' I MALDONADO, 71')

ÀRBITRE: GERARD BRULL ACERETE (DELEGACIÓ GIRONA)

ESTADI NARCÍS SALA

ASSISTÈNCIA: 600 ESPECTADORS

MATÍ AMB SOL I NÚVOLS: TEMPERATURA DE 15 GRAUS

Un Santfeliuenc irreconeixible va rebre una de les golejades de la temporada. Els locals van anar sumant gols (els sis en una franja de 55 minuts) com pluja fina i sense resistència. Una derrota severa que convida a la reflexió, l'esmena i la reacció. Les baixes són importants, certament, no obstant no han de servir d'excusa que justifiqui la pobre imatge exhibida en un dels millors escenaris de la categoria. Dels últims 18 punts en joc, els blanc-i-blaus només n'han sumat 4. I ara cal afrontar quatre finals -Granollers, Palamós, Sabadell B i La Jonquera- que semblen més que decisives per gaudir d'uns Nadals tranquils. Cal una reacció clara i contundent.

Ni en el pitjor malson ens ho esperàvem. Els primers deu minuts d'equilibri i tímides arribades dels dos contendents van deixar pas al desastre. Al minut 12 el primer capítol. Acció per banda esquerra d'Ajona i passada a Jorge Muñoz que va tenir temps de controlar defectuosament la pilota, pensar i batre Toni sense oposició defensiva. El gol va desenfocar al Santfeliuenc. Els andreuencs trenaven futbol amb absoluta tranquil·litat. Un xut alt de Jorge Muñoz al minut 16 va ser el preludi del segon gol. David López per banda esquerra, que va ser una amenaça constant, va centrar i còmodament instal·lat a la frontera de l'àrea petita Arjona va fer el segon. I al minut 33 al desastre se sumava una decisió arbitral equivocada. David Toro es va aprofitar d'una acció en fora de joc per plantar-se sol i superar la mitja sortida de Toni. El Santfeliuenc vagava com a ànima en pena pel Narcís Sala. Impotència i gols es repartien els papers. Al minut 40 es va obrir un miratge que va ser residual. Alberto va aprofitar una pilota morta a l'àrea petita després d'una acció de Guille Sarmiento per empènyer-la a la xarxa. L'esperança va durar 180 segons. El temps que va trigar el Sant Andreu de fer-hi el quart. Una passada a l'interior de l'àrea de David López la va aprofitar Jorge Muñoz per rematar de cap i superar la defensa -absent- i un Toni Casamayor amb poca capacitat de resposta. La crònica dels pitjors 45 minuts del Santfeliuenc en molt de temps.

La represa s'iniciava amb un objectiu clar: rentar la cara i aplicar maquillatge consolador per evitar una derrota majúscula. Malauradament Ferri no va aprofitar una ocasió molt clara al minut 50 en un xut creuat que que va acaronar el pal. La resposta dels locals: el cinquè. Centrada de Jorge Muñoz i al segon pal va emergir Ton Alcover per ajustar la pilota al pal. Amb el partit dat i beneït els blanc-i-blaus van mirar d'atansar-se amb intenció a la porteria de Segovia. Però ni Romo ni Eric Zárate van trobar la clau per fer el segon gol. I per acabar-ho d'adobar, al minut 68, passada a l'espai que va recollir David Toro i l'ex del Santfe va superar Toni mitjançant una bonica vaselina. Toro no va celebrar el gol. Mitja dotzena a l'esquena. El Santfeliuenc va retallar distàncies gràcies a un gol afortunat de Maldonado. Maldo va llançar a porteria des de la distància i va comptar amb la gentilesa de Segovia que es va empassar la pilota de manera sorprenent. Un minut més tard, una centrada d'Eric Zárate no la va aprofitar Patxi amb tot a favor. La seva rematada de cap es va perdre a l'esquerra. El partit es va anar consumint lentament per a desesperació de l'afició blanc-i-blava que l'únic que cobejava és finiquitar la mala història. Els locals bé podrien haver augmentat el seu compte però Toni Casamayor ho va evitar en sengles accions de mèrits a rematada de David Toro i en u contra u del senegalès Sekou Gassama. Poca cosa més. El Santfeliuenc recollia una dolorosa derrota davant un rival que va fer més i va ser infinitament millor. Temps de reflexió severa. Temps per a la reacció immediata.

Sant Andreu: Segovia, Llamas, (Méndez, 57'), Santolalla, Carroza, Noguera, Jorge Muñoz, David López (Juanan, 66'), Joel Armengol, David Toro (Sekou Gassama, 75'), Ton Alcover i Arjona.

Santfeliuenc: Toni Casamayor, Éric Ruiz, Jaume Duran, Dani Ortiz, Alberto, Ion Vázquez (Maldonado, 46'), Guille Sarmiento (Eric Zárate, 66'), Jaime Fuentes, Patxi, Romo (Morgado, 73') i Ferri.

Gols: 1 - 0, Jorge Muñoz, 12' 2 - 0, Arjona, 23' 3 - 0, David Toro, 33' 3 - 1, Alberto, 40' 4 - 1, Jorge Muóz, 43' 5 - 1, Ton Alcover, 55' 6 - 1, David Toro, 67' 6 - 2, Maldonado, 71' Àrbitre:

Brull Acerete, sense complicacions. Va amonestar els locals Carroza: i els santfeliuencs Dani Ortiz, Alberto, Ferri i Maldonado.

Quadern de notes:

- El Santfeliuenc va oferir una imatge molt dolenta. Sense capacitat de resposta ni de reacció ni d'esma va anar rebent gols com pluja fina. Sis gols en 55 minuts són una barbaritat.

- Els blanc-i-blaus van rebre en 90 minuts el 40% des gols que havien rebut en 1260. Sis gols que, a més, taquen els bons números que havia conreat el Santfe en 14 jornades.

- Les properes 4 jornades cal prendre-se-les com el que són: 4 finals. Si no, començarem a albirar el llop.

- El Sant Andreu va exhibir un bon futbol i es va trobar un rival que el va facilitar la tasca.

Galeria d'imatges


#primerequipo #prensa #temporada201617 #uesantandreu #terceradivisión #grupov #AlbertoEsteban #danielmaldonado

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat