Taules de llei


Un partit de moltes històries en la quarta visita del Santfeliuenc al Municipal Palamosí. La primera part va ser de clar domini groc-i-blau amb un parell de bones ocasions. Tanmateix el millor Santfeliuenc va aparèixer al segon acte. Eric Zárate va aprofitar una de les tres grans ocasions de què va disposar. Quan el Santfe acaronava el 0 a 2, els locals mig estabornits van reaccionar i al minut 75 Ivan García va empatar en una acció amb rematada doble. D'aquí al final, els palamosins es van fer amb el domini i esperonats pel seu públic van obligar la defensa blanc-i-blava a mantenir la calma. Al minut 92 una intervenció providencial de Toni Casamayor va salvar el punt. Empat just si bé el Santfeliuenc va estar molt a prop de resoldre a la meitat del segon acte.


PALAMÓS CF 1 (IVÁN GARCÍA, 75') - SANTFELIUENC FC 1 (ERIC ZÁRATE, 58')

ÀRBITRE: ALEJANDRO CARRILLO VÍLCHEZ (DELEGACIÓ BARCELONA)

ESTADI MUNICIPAL PALAMÓS-COSTA BRAVA

ASSISTÈNCIA: 400 ESPECTADORS

TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ; TEMPERATURA DE 12 GRAUS


Un partit de moltes històries en la quarta visita del Santfeliuenc al Municipal Palamosí. La primera part va ser de clar domini groc-i-blau amb un parell de bones ocasions. Tanmateix el millor Santfeliuenc va aparèixer al segon acte. Eric Zárate va aprofitar una de les tres grans ocasions de què va disposar. Quan el Santfe acaronava el 0 a 2, els locals mig estabornits van reaccionar i al minut 75 Ivan García va empatar en una acció amb rematada doble. D'aquí al final, els palamosins es van fer amb el domini i esperonats pel seu públic van obligar la defensa blanc-i-blava a mantenir la calma. Al minut 92 una intervenció providencial de Toni Casamayor va salvar el punt. Empat just si bé el Santfeliuenc va estar molt a prop de resoldre a la meitat del segon acte.


Un gran escenari i un partit amb molta història i moltes històries. El Santfeliuenc va començar demanant la possessió de la pilota, si bé els locals de mica en mica es van fer amb el domini al mig del camp tot carregant el seu joc per les bandes a través d'Aleix Feixas i Agi. L'oportunitat més clara dels principis van ser per al palamosí Marc Serramitja en un xut potent des del vértex de l'àrea esquerre que va obligar Toni Casamayor a demostrar els seus reflexos. Agí va fer mal per les bandes amb una rapidesa endimoniada. Fruit d'una penetració del gambià al 19', Joserra va posar a mil per hora els cors santfeliuencs amb una rematada contra la pròpia porteria que escopia el pal. Ensurt majúscul. Els blanc-i-blaus van mirar d'atemperar el joc palamosí per evitar més maldecaps. Eric Zárate com un illot va mirar de superar l'esquena dels defensors empordanesos però sense gaire sort. Al minut 32 una nova acció d'Agi va morir a les cames de Jaume Duran que, amb un xut per baix, va tornar a fer lluir Toni Casamayor en aquest cop amb el peu. El millor de tot plegat és que els d'Andrés González estaven sortint vius del setge local. A les acaballes, una bona cursa ofensiva d'Éric Ruiz i un tall providencial de Joserra van rubricar l'epíleg a 45 minuts de color groc-i-blau.


La segona part va ensenyar d'entrada una dimensió radicalment nova. Els locals van evidenciar el desgast de 45 minuts molt intensos. I el Santfeliuenc va anar guanyant seguretat i avançant terreny. Al minut 49 Eric Zárate va iniciar el seu festival particular en robar una pilota a la línia de mitjos i plantar-se sol davant el porter local. La seva rematada, però, va sortir un pèl alta. Era l'hora de Zárate. I l'ex de l'albacete va demostrar que vol deixar empremta a Sant Feliu i no hi ha res com fer-ho en els millors escenaris. De nou una acció seva cinc minuts més tard va estar a punt de signifcar el primer gol però la seva rematada es va estavellar a la part lateral del pal. La fortuna li estava sent esquerpa al bon davanter vicentí. Tanmateix el gol era imminent. I al 58' una passada mil·limètrica de Dani Maldonado la va recollir un astut Zárate per creuar la pilota i fer endebades l'estirada de Marx Solé. El Santfeliuenc recollir el premi als millors minuts a domicili de la temporada. Però també es cert que els blanc-i-blaus no van saber rematar la feina quan el segon gol s'ensumava. La millor ocasió va arribar a pilota aturada al minut 71 en un xut de falta de David Romo que va salvar Marc Solé a l'altura del pal. I el que són les coses del futbol. Quan més abatuts estaven els locals, Agi tornava a aparèixer per centrar i Ivan García en una doble rematada va posar les taules. El castell constuït amb minuciositat s'esvaïa en uns segons. El gol va desfermar la passió al Palamós-Costa Brava i als locals els va donar ales inesperades. Toni Casamayor es va haver de fer fort per respondre a totes les atzagaiades locals. I sobretot la del minut 92 quan Pimentel va emular un esquiador per fer un eslalon que va acabar amb un xut a porteria per descobrir de nou el segell Toni Casamayor. Punt final a un partit amb moltes històries, que el Santfeliuenc va tenir a tocar i que també va poder deixar anar.


Palamós CF: Marc Solé, Sergio García, Cano, Ayala, Subi, Guillem Cornellà, Aleix Feixas (Pimentel, 68'), Jaume Duran, Marc Medina (Iván García, 68'), Marc Serramitja (Colle, 68') i Agi.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Éric Ruiz, Alberto, Joserra, Dani Ortiz, Tena, Maldonado (Víctor Márquez, 70'), Jaime Fuentes, Eric Zárate, Romo (Patxi, 85') i Ferri (Carlos Olmo, 75').

Gols: 0 - 1, Eric Zárate, 58' 1 - 1, Iván García, 75' Àrbitre:

Carrillo Vílchez, la seva actuació va ser correcta. Va amonestar el local Cano; i al santfeliuenc Jaime Fuentes.

Quadern de notes:

- El Santfeliuenc va fer moltes coses bé però li va faltar rematar al rival quan el tenia noquejat.

- Eric Zárate va desmostrar olfacte de gol i capacitat d'autofabricar-se ocasions. És un bon camí per seguir creixent.

- Toni Casamayor va tornar a ser més que un porter.

- El Palamós va desmotrar una gran fortalesa per rescabalar un punt que tenia mig perdut. Un bon equip que demostra el perquè de la seva cinquena posició.