gif-18_19.gif

Últimas noticias

Inici amb derrotaEl Santfeliuenc no ha començat bé l'any en caure al camp del líder Peralada per 2 a 0. A la primera part els empordanesos es van avançar amb gols de David Corominas (14') i Keita (35'). El Santfeliuenc va sortir bé i va dominar clarament el primer quart d'hora. Romo a la sortida d'un servei de cantonada va fregar el gol. A la segona part, el Santfeliuenc es va defensar bé. Toni Casamayor va evitar un parell de gols però ni Romo ni Eric Zárate ni Éric Pacheco van aprofitar les seves ocasions per discutir la victòria local.


En les properes hores ampliarem la crònica de la primera derrota de l'any. El Santfeliuenc necessitarà puntuar en un exigent Tourmalet d'arrencada.

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat