gif-18_19.gif

Últimas noticias

Més que tres punts obligats


No s'hi val a badar. El Santfeliuenc necessita els tres punts. Per molt Vilafranca que es tracti el rival que visita Les Grases, és obligatori sumar per no caure en una situació delicada. El Vilafranca arriba a Sant Feliu còmodament instal·lat a la tercera posició, si bé en el darrer mes de competició ha perdut contacte amb el Peralada i l'Olot, principalment perquè ha encadenat cinc empats consecutius.

SANTFELIUENC FC - FC VILAFRANCA

ÀRBITRE: CARLOS ALBELDA BÁRCENA (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 21

DISSABTE 14 GENER

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @FCVilafranca, Ràdio Vilafranca i @Radio_SantFeliu

TEMPS PREVIST: CEL SERÉ; TEMPERATURA DE 7 GRAUS

No s'hi val a badar. El Santfeliuenc necessita els tres punts. Per molt Vilafranca que es tracti el rival que visita Les Grases, és obligatori sumar per no caure en una situació delicada. El Vilafranca arriba a Sant Feliu còmodament instal·lat a la tercera posició, si bé en el darrer mes de competició ha perdut contacte amb el Peralada i l'Olot, principalment perquè ha encadenat cinc empats consecutius.

Una final on cal sumar els tres punts. El Santfeliuenc afronta el partit més transcendent de la temporada amb l'obligació de sumar la cinquena victòria. L'entitat del rival no ha de servir d'excusa per anar decidit des del principi a endur-se tres punts que enfilarien els blanc-i-blaus a la meitat de la taula. Qualsevol resultat que no sigui sumar de tres en tres conduiria els d'Andrés González a la posició més incòmoda des que va començar la lliga. Per al partidàs de dissabte l'entrenador santfeliuenc no podrà disposar del concurs de Cuadras, Charly Ruiz i Joserra.

Crida a l'afició per omplir Les Grases

El Santfeliuenc necessita el compromís i la fidelitat de l'afició. Per això la directiva fa una crida per omplir Les Grases i donar el puntet de suport necessari perquè l'equip se senti còmode i esperonat. Sant Feliu ha de respondre perquè la Tercera és el nostre paisatge natural i no la volem perdre.

El Vilafranca, compleix amb el paper de favorit

Gran temporada la d'aquest Vilafranca que està vivint el millor cicle històric a Tercera. Iván Moreno ha sabut construir un equip competitiu, sòlid i fiable que ja la temporada passada va fer un pas endavant disputant el primer play off de la història quadribarrada. Enguany i amb els mateixos ingredients i fins i tot millorats, els del Penedès són tercers amb 39 punts, vuit d'avantatge al cinquè classificat, el Terrassa. Cinc empats consecutius han impedit, però, que pugui lluitar-hi frec a frec amb el Peralada i l'Olot per l'hegemonia del futbol català de Tercera. Víctor Oribe amb nou i Benítez amb vuit són els principals referent ofensius d'un equip que també ha guanyat solidesa defensiva en comparació a l'anterior campanya.

#primerequipo #previa #terceradivisión #grupov #fcvilafranca #temporada201617

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat