Moviment del mercat. Pep Vidal i Alan Benedicto Gómez nous jugadors del Santfeliuenc. Guille Sarmien


El mallorquí Pep Vidal reforça la defensa//Foto: futbolbalear.com

El 31 de gener marca el punt final del mercat de Tercera Divisió. I el Santfeliuenc ha mogut fitxa tant pel que fa a entrades i sortides i en versió doble. En el capítol d'altes, el central mallorquí Pep Vidal Crespí i l'extrem Alan Benedicto Gómez són nous futbolistes del Santfeliuenc FC. I en el capítol de baixes, Guille Sarmiento i Sergio Morgado provaran sort al Sabadell B i el Mariano Poblet respectivament.


El central mallorquí Pep Vidal Crespí (19-02-1997) arriba a Sant Feliu cedit per l'Hospitalet. A l'equip ribereny hi va arribar procedent del Reial Mallorca.

L'altra cara nova, Alan Benedicto. és un extrem que procedeix del Sant Joan Despí de Segona Catalana, on ha destacat com a titular indiscutible.

Guille Sarmiento diu adéu

El jove Guille Sarmiento ha canviat la samarreta blanc-i-blava per l'arlquinada del Sabadell B. El talentós davanter buscarà minuts al filial vallesà. Dos anys que han servit perquè l'afició valori la qualitat d'un futbolista molt prometedor.

Qui també canviarà d'aires és el canterà Sergio Morgado, que marxa cedit al Marianao Poblet.