El Santfeliuenc a seguir creixent per mirar alt


Sense por a res. El Santfeliuenc viatja a Ascó en el millor moment de la temporada i fins i tot ens atreviríem a dir que en el millor moment dels últims anys. Les victòries convincents contra el Vilafranca i el Manlleu, i l'espectacular empat a Olot han canviat el rumb d'un equip que enguany començava una nova etapa amb l'objectiu d'una permanència més tranquil·la. El rival, l'Ascó, és quart amb 39 punts i ocupa zona de play off.

FC ASCÓ - SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: JOSÉ ANTONIO FERNÁNDEZ MORILLO (DELEGACIÓ BARCELONA)

ESTADI MUNICIPAL ASCÓ

JORNADA: 24

DISSABTE 4 DE FEBRER

HORARI: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu (105.3FM i online), @SantfeliuencFC i @fc_asco

TEMPS PREVIST: CEL AMB SOL I NÚVOLS I TEMPERATURA DE 10 GRAUS

Sense por a res. El Santfeliuenc viatja a Ascó en el millor moment de la temporada i fins i tot ens atreviríem a dir que en el millor moment dels últims anys. Les victòries convincents contra el Vilafranca i el Manlleu, i l'espectacular empat a Olot han canviat el rumb d'un equip que enguany començava una nova etapa amb l'objectiu d'una permanència més tranquil·la. El rival, l'Ascó, és quart amb 39 punts i ocupa zona de play off.

Un viatge per a reivindicar-se. El Santfeliuenc fa aquest dissabte un dels desplaçaments més llargs de la temporada. I ho fa en el millor moment. Els punts sumats al fortí de Les Grases, les bones sensacions, l'alegria de l'afició i l'esforç diari de tot el col·lectiu conviden a pensar, amb l'obligada prudència, que enguany la permanència pot ser més tranquil·la que mai. En tot cas no es pot abaixar la guàrdia i seguir treballant perquè aviat puguem dir que el Santfe repetirà a Tercera per cinquena vegada consecutiva. I el camí encara serà llarg.

Tarda de futbol a Ràdio Sant Feliu

No us perdeu la magnífica tarda de futbol que prepara Ràdio Sant Feliu per viure en directe des d'Ascó el que fa el millor Santfe dels últims anys. La ciutat té ganes de Santfe i futbol i cal gaudir amb el moment. I l'emissora municipal us portarà tota la informació.

L'Ascó de Castillejo fa bé els deures

La nova etapa oberta a la Ribera d'Ebre amb Santi Castillejo està donant els seus fruits, i passada la primera volta l'equip verd és quart amb 39, dos per damunt de Terrassa i tres del Sant Andreu. El canvi de cicle i perspectiva ha revitalitzat un conjunt que fa dues temporades va assolir el títol de campió. Víctor Bertomeu, amb 8 gols, i Guiu i Jordi Martí amb 6 són els principals referents ofensius. Precisament Jordi Martí no podrà entrar a la convocatòria per sanció.

Què va passar a l'últim Ascó-Santfe? Temporada 2015-2016, jornada 7 (3-10-2015) FC Ascó 2 (Virgili, 10' i Dani Arguilaga, 17') - Santfeliuenc 1 (Álex Bolaños, 58')

#fcascó #primerequipo #terceradivisión #grupov #temporada201617 #previa