Més que tres punts


Partit subratllat en traç vermell i alguna cosa més. El Santfeliuenc viurà un dels moments decisius de la temporada amb el seu enfrontament davant el Júpiter, equip que amb 21 punts ocupa una de les tres posicions de descens. El Santfe fa una crida a tota l'afició per omplir Les Grases. Tot el suport de la ciutat serà necessari per sumar tres punts que són més que tres punts.

SANTFELIUENC FC - CE JÚPITER

ÀRBITRE: GONZALO ROMERO FREIXAS (DELEGACIÓ TARRAGONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

DISSABTE 11 DE FEBRER

HORA: 18

JORNADA: 25

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @CE_Jupiter i @Radio_SantFeliu

TEMPS PREVIST: CEL COBERT AMB RISC DE PLUJA

Partit subratllat en traç vermell i alguna cosa més. El Santfeliuenc viurà un dels moments decisius de la temporada amb el seu enfrontament davant el Júpiter, equip que amb 21 punts ocupa una de les tres posicions de descens. El Santfe fa una crida a tota l'afició per omplir Les Grases. Tot el suport de la ciutat serà necessari per sumar tres punts que són més que tres punts.

Partidàs a Les Grases. El Santfeliuenc es juga tres punts decisius. Després de la derrota d'Ascó toca retrobar-se amb el camí de la victòria i a casa, on els blanc-i-blaus estan exhibint una notable regularitat. La derrota a la Ribera d'Ebre no ha danyat la moral d'uns futbolistes que volen fer un pas endavant en la cursa per la permanència. Andrés González recupera efectius i espera disposar de Charly Ruiz, Joserra i Eric Zárate.

El Santfeliuenc fa una crida a l'afició

Ara cal respondre per aclamació. El Santfeliuenc se la juga i se la juga a casa, per això Sant Feliu ha de respondre en ple per omplir d'ànims un equip que està fent una temporada notable i que ha començat la segona volta amb resultats excel·lents.

El Júpiter, a sortir del pou

Els punts són necessaris a La Verneda. L'equip que dirigeix Juanjo García viatjarà a Sant Feliu amb l'obligació de sumar de tres en tres si no vol començar a veure la nit massa a prop. Els barcelonins van començar bé la lliga però de mica en mica van anar reculant i posicións. Només quatre victòries són un curt balanç per a un col·lectiu que sospira per la continuïtat a Tercera i que s'ha reforçat al mercat d'hivern amb Óscar Uroz (Manlleu) i Javi Santolalla (Sant Andreu).

Què va passar a l'últim Santfe-Júpiter?

Tercera Divisió, jornada 32 (3-04-2016)

Santfeliuenc 6 (David Toro, de penal, 12', David Toro, 23', David Toro, 34', Joserra, 45' David Toro, 51' i Adri Ruiz, 88') - Júpiter 2 (Josu, de penal, 28' i Kuku, 55')

#previa #primerequipo #terceradivisión #temporada201617 #grupov #cejupiter