Majestuós Santfeliuenc!!!


Victoria imperial. Victòria de prestigi, Victòria històrica. El Santfeliuenc va aconseguir la primera victòria al Nou Sardenya i ho va fer de manera apoteòsica. Al minut 92 David Romo va saber aprofitar una passada a l'àrea petita de Ferri per clavar-la a l'escaire i fer esclatar d'alegria els cors santfeliuencs. El Santfe havia profanat el Nou Sardenya. Tres punts impressionants que ratifiquen una temporada que va camí de ser tranquil·la i...exitosa.


CE EUROPA 0 - SANTFELIUENC FC 1 (ROMO, 92')

ÀRBITRE: ORIOL JARIT MESA (DELEGACIÓ GIRONA)

ESTADI: NOU SARDENYA

ASSISTÈNCIA: 700 ESPECTADORS

MATÍ ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 14 GRAUS


Victoria imperial. Victòria de prestigi, Victòria històrica. El Santfeliuenc va aconseguir la primera victòria al Nou Sardenya i ho va fer de manera apoteòsica. Al minut 92 David Romo va saber aprofitar una passada a l'àrea petita de Ferri per clavar-la a l'escaire i fer esclatar d'alegria els cors santfeliuencs. El Santfe havia profanat el Nou Sardenya. Tres punts impressionants que ratifiquen una temporada que va camí de ser tranquil·la i...exitosa.


El seguidors santfeliuencs no podran oblidar que un 26 de febrer de 2017 a les 13.50 hores el Santfeliuenc va aconseguir la primera victòria de la història al Nou Sardenya quan David Romo va dibuixar a l'escaire un magnífic servei de Ferri que va córrer tota la banda esquerra. Un instant de memorabília. Era la constatació d'un triomf gran per celebrar un dels millors moments en la història d'un club que va camí de fer el 5 a Tercera. Va ser l'epíleg a una victòria molt treballada. El Santfeliuenc es va mostrar molt seriós des del principi. La bona actuació de Víctor Márquez i Dani Ortiz neutralitzaven les incursions locals per les bandes. Els blanc-i-blaus ho van provar en el joc directe amb la societat Eric Zárate/Éric Pacheco barallant-se amb la defensa escapulada. Tot i axí els locals en diverses accions van poder estrenar el marcador. sl minut 22 en una rematada acrobàtica amb el taló de Dani Pujol que va topar amb la part exterior del pal i un minut més tard en una vaselina de Varona que se'n va anar desviada després d'una badada defensiva. Tanmateix Eric Zárate va coquetejar amb el gol. Al minut 31 una assistència a l'espai de Maldonado la va recollir Zárate per sortejar al porter Fer i deixar una mitja rematada massa angulada que es va morir molt a prop de la línia de gol sense que l'ariet fos a temps d'empènyer a la xarxa en una segona acció. Uff!! Amb la por al cos els escapulats van mirar de recuperar l'hegemonia del joc. Al minut 38 una incursió per banda dreta de Xavi Civil la va enviar als núvols Dani Pujol en una posició de privilegi. Eric Zárate buscava la sort esquiva dels herois i en una rematada dins l'àrea va topar amb una bota europeista en una pilota amb suspens. I quan el primer acte agonitzava, Toni Casamayor va erigir-se en Gran Senyor després d'una aturada antològica a cop de cap de Xavi Civil.


La represa va servir perquè els dos equips s'oblidessin obstinadament de les porteries. Europeistes i santfeliuencs van rivalitzar pel control de la sobirania la mig del camp en un pla continu excessivament repetitiu, i Fer i Toni Casamayor es van convertir en dos convidats de pedra. El Santfeliuenc jugava amb el temps i els locals miraven d'esgarrapar metres. El partit va entrar en la fase definitiva sense aclarir incògnites. El local Reverter va trencar la camisa de força especulativa en un xut que va blocar en dos temps Toni. I la millor per als graciencs va ser a les botes de Dani Pujol que en una rematada mig involuntària i després d'un rebuig de la defensa santfeliuenca va obligar volar el gran Toni. Els blanc-i-blaus ja no volien concedir més i acaronaven el quart empat consecutiu. Tanmateix la història es reservava el desenllaç més dolç. Charly Ruiz va trenar una acció al mig del camp per assistir un esplèndid Ferri, que va fer de la banda esquerra un saló de ball per dir-li a David Romo què havia de fer. La resolució ja la coneixen. El Santfe havia profanat un dels grans feus espirituals del futbol català.


CE Europa: Fer, Joel, Álex Cano, Alberto, Dani Márquez (Fran Bea, 70'), Rubén, Dani Pujol, Reverter, Xavi Civil, Gueri (Campoy, 62') i Varona. Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Éric Ruiz, Alberto, Dani Ortiz, Víctor Márquez (Ion Vázquez, 46'), Olmo, Maldonado (Charly Ruiz, 67'), Jaime Fuentes, Eric Zárate (Ferri, 75'), Romo i Eric Pacheco.

Gol: 0 - 1, David Romo, 92'. Àrbitre: Jarit Mesa, la seva actuació va ser correcta. Va amonestar els locals Joel, Xavi Civil i Cano; i als santfeliuenc Alberto. Quadern de notes:

- Quin gran Santfeliuenc! Un gol de David Romo al minut 92 va donar tres punts amb sabor a història de la grossa.

- Tothom suma: Charly Ruiz i Ferri van entrar al segon temps i van signar la jugada del gol. El factor col·lectiu suma qualitat i punts.

- 35 punts a manca d'onze punts permet somiar... tocant de peus a terra.

- L'Europa no va saber desfer-se de la pressió santfeliuenca i persevera en els problemes.


Galeria d'imatges