gif-18_19.gif

Últimas noticias

Un punt brillant


Partidàs a Cerdanyola. El Santfeliuenc va exhibir força i maduresa per salvar un punt en un dels partits més vistosos de la temporada i que va tenir un primer acte poc afortunat. Una col·lecció de detalls de gran qualitat protagonitzats per Eric Zárate i Carles Tena va servir per fer el segon i tercer gols. Els locals quan tenien el marcador en contra van incrementar la pressió i van capgirar el marcador. L'empat, això sí, a través d'un penal que no va ser. Un punt positiu que cal fer bo el proper diumenge (12.30 hores) contra la Montañesa. Un punt més que apropa a la permanència però cal seguir sumant.

CERDANYOLA FC 3 (ELHADJI, 27'; CAZORLA, DE PENAL, 79' I ELHADJI, 81') - SANTFELIUENC FC 3 (JAIME FUENTES, DE PENAL, 50'; PATXI, 54' I CHARLY RUIZ 88')

ÀRBITRE: BRUNO MONTORO FERREIRO (DELEGACIÓ BARCELONA)

ESTADI MUNICIPAL FONTETES

ASSISTÈNCIA: 600 ESPECTADORS

MATÍ ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 20 GRAUS

Partidàs a Cerdanyola. El Santfeliuenc va exhibir força i maduresa per salvar un punt en un dels partits més vistosos de la temporada i que va tenir un primer acte poc afortunat. Una col·lecció de detalls de gran qualitat protagonitzats per Eric Zárate i Carles Tena va servir per fer el segon i tercer gols. Els locals quan tenien el marcador en contra van incrementar la pressió i van capgirar el marcador. L'empat, això sí, a través d'un penal que no va ser. Un punt positiu que cal fer bo el proper diumenge (12.30 hores) contra la Montañesa. Un punt més que apropa a la permanència però cal seguir sumant.

El partit més mogut i l'empat més just com a corol·lari. El Cerdanyola va arrencar amb decisió i les incursions per banda esquerra de Daisuke van posar en més d'un compromís el sistema de contenció blanc-i-blau. La més clara dels locals al minut 10 en una passada en llarg de Pitu a Oriol Molins que no va aprofitar Elhadji en el passi de la mort. El Santfeliuenc, de mica en mica, es va anar assentant i desempallegant de la forta pressió local. Al quart d'hora els blanc-i-blaus van avisar gràcies a una assistència a l'àrea de Dani Ortiz que Eric Zárate va resoldre amb una centrada xut sense destinació precisa. Els locals, però, van seguir acostant-se amb perill a l'àrea. Al minut 20 Cazorla va pentinar amb el cap una centrada des de la cantonada que va salvar la defensa santfeliuenca en bloc. Al minut 26, però, l'acció mes desgraciada. Toni Casamayor va rebre una passada de Carlos Olmo però no va ser capaç de superar la pressió de l'espigat Elhadji que li va pispar la pilota i la cartera i tot, i a porta buida va fer el primer gol. Una jugada molt desgraciada que no ha de fer oblidar els molts punts que aquesta temporada Toni ens ha donat. Un gol dels que fan mal. El Santfeliuenc va mirar de recompondre les peces. Patxi i Eric Zárate van lluitar de valent amb la contundent defensa local, però no van trobar la porteria de Del Río. Per la seva banda, els vallesans amb el marcador a favor es van limitar a mantenir l'ordre i trenar alguna contra amb la velocitat de Daisuke com a arma ben esmolada.

Després de la represa el matx es va endinsar en la dimensió desconeguda. El Santfeliuenc va fer un rentat de cara d'urgència i va començar a sumar arguments. Al minut 50 una autopassada en llarg d'Eric Zárate va acabar a les botes de Patxi que es va autofabricar un penal en rebre l'empenta d'un defensa vallesà. A Jaime Fuentes no li va tremolar la responsabilitat i enganyant Del Rio va signar les taules i l'inici d'una història nova de trinca. Amb Eric Zárate en estat de gràcia el Santfeliuenc es veia amb cor de tot. I al minut 54 l'apoteosi. Eric Zárate es va endur una pilota amb el cap dins l'àrea s'ho va fer tot i va assistir Patxi que, enganxat a l'àrea petita, empenyia la pilota per fer un explosiu 1 a 2. I per si no n'hi havia prou Maldonada es va atrevir en un xut fort que a punt va estar d'ensorrar de manera definitiva la resistència local. Amb la derrota pintada a la cara, l'equip de Toni Carrillo va intensificar la pressió i li va voler posar picant al matx amb una certa dosi de tensió secundada per la nombrosa afició local que va omplir Fontetes. La pressió local va fer recular els blanc-i-blaus. I al minut78 la jugada més polèmica quan una falta a Dani Ortiz dins l'àrea l'àrbitre la va convertir en penal. La gentilesa no la desaprofitar Cazorla. El gol va desestabilitzar els blanc-i-blaus i els locals van veure la seva hora. Al minut 81 una llarga i ràpida jugada per banda dreta la va recollir Elhadji a l'àrea petita per creuar la pilota i fer embogir l'afició local. El Santfeliuenc va apel·lar aleshores a l'heroica. Al minut 83 una jugada estratègica no la va poder aprofitar David Romo en una bona posició. I a dos minuts del final, Charly Ruiz va fer justícia poètica en aprofitar una centrada precisa de Carles Tena. Tena va aturar el rellotge en una jugada genial amb tunel i retall inclosos. El toc de distinció d'un futbolista que serveix per a tot. I un gol que segellava el brillant epíleg a un partit que va tenir moltes cares i encara moltes pells més.

Cerdanyola FC: Del Río, Álex Torres, Cazorla, Aitor Pérez (Jonatan Collado, 57'), Dani Martí, Juli, Pitu, Jota, Elhadji (Víctor Duran, 84'), Oriol Molins i Daisuke.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Eric Ruiz, Pep Vidal (Alberto, 74'), Dani Ortiz, Olmo, Tena, Maldonado, Jaime Fuentes, Patxi, Eric Zárate (Charly Ruiz, 72') i Eric Pacheco (Romo, 63').

Gols: 1 -0, Elhadji, 26' 1 - 1, Jaime Fuentes, de penal, 50' 1 - 2, Patxi, 54' 2 - 2, Cazorla, de penal, 79' 3 - 2, Elhadji, 81' 3 - 3, Charly Ruiz, 83' Àrbitre: Montoro Ferreiro, de més a menys. Va amonestar els locals Dani Martí, Juli, Pitu i Jonatan Collado; i als santfeliuencs Eric Ruiz, Pep Vidal i Dani Ortiz. Quadern de notes:

- Prova de maduresa del Santfeliuenc que es va refer per dues vegades a dos cops forts.

- Col·lecció de detalls de qualitat d'un Santfeliuenc amb un to molt bo.

- Sentiment Immortal i Frente Blanquiazul s'hi van deixar sentir entre la nombrosa afició local.

- El Cerdanyola va comprimir el noranta minuts la irregular trajectòria de la temporada.

#primerequipo #cerdanyolafc #terceradivisión #grupov #prensa #temporada201617 #JaimeFuentes #PatxiAreitio #CharlyRuiz

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat