Revàlida per a la permanència i per la Xarxa

Més de tres punts. El Santfeliuenc rep a Les Grases la Montañesa en un partit que s'ha fet habitual a Tercera Divisió amb resultats sempre molt oberts i partits intensos. A més, el duel entre blanc-i-blaus i aurinegres comptarà amb l'al·licient de la presència de les càmeres de la Xarxa de Televisions Locals que l'oferiran en directe. A Sant Feliu el veureu a través d'Esplugues Televisió, Televisió de Badalona i El Punt Televisió.


SANTFELIUENC FC - CF MONTAÑESA

ÀRBITRE: SERGIO GUIJARRO ÁLVAREZ

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 32

DIUMENGE 2 ABRIL

HORA: 12.30

PER SEGUIR EN DIRECTE: La Xarxa TV, Ràdio Marca Barcelona, @SantfeliuencFC, @MONTANYESA, @Radio_SantFeliu

TEMPS PREVIST: CEL AMB SOL I NÚVOLS, TEMPERATURA DE 17 GRAUS


Més de tres punts. El Santfeliuenc rep a Les Grases la Montañesa en un partit que s'ha fet habitual a Tercera Divisió amb resultats sempre molt oberts i partits intensos. A més, el duel entre blanc-i-blaus i aurinegres comptarà amb l'al·licient de la presència de les càmeres de la Xarxa de Televisions Locals que l'oferiran en directe. A Sant Feliu el veureu a través d'Esplugues Televisió, Televisió de Badalona i El Punt Televisió.
No es pot fallar en un matx de morro dur. El Santfeliuenc està obligat a sumar els tres punts si no vol veure's atrapat per un rival que també busca fugir d'una dubtosa quinzena posició per allò dels possibles tres descensos catalans a Tercera. Els santfeliuencs arriben en un bon moment, i els de Nou Barris van aconseguir tres punt d'or contra el Júpiter en el derbi després de prop de dos mesos sense guanyar.

Andrés González no vol arribar al final de la lliga mirant els marcadors de Segona B i per això ha preparat a consciència un partit que pot apropar a la permanència definitiva si se sumen tres punts. L'entrenador del Santfeliuenc no podrà disposar d'un dels fixos, Éric Ruiz, ni tampoc dels lesionats Cuadras i Joserra.


La Xarxa, en directe

La Xarxa de Televisions Locals de Catalunya ha escollit el Santfe-Montañesa per al seu clàssic de diumenge matinal. A Sant Feliu el podeu seguir a través d'Esplugues TV, Televisió de Badalona i El Punt Televisió. La directiva confia en una gran resposta de l'afició.

La Montañesa, a sumar per no patir

Els de Nou Barris van trencar la setmana passada una ratxa de set partits sense perdre. Una dada preocupant que els ha fet recular de manera perillosa a la classificació. I no és que els de Toni Escudero arribin ni de lluny en situació dramàtica però sí que la incertesa dels equips catalans que són al furgó de cua de Segona B -dos descensos directes i una promoció- fa que la quinzena posició o garanteixi la tranquil·litat. Lluita, esforç, sacrifici i convicció, les divisies d'un equip amb molta afició i que en condicions normals continuarà un any més a Tercera.


Què va passar a l'últim Santfe-Montañesa?

Tercera Divisió, jornada 24 (7-02-2016)

Santfeliuenc 2 (Álex Bolaños, 41'; Domi Berlanga, 93') - Montañesa 0